به گزارش ایرنا منصور انصاری روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت سالروز تاسیس سازمان تعزیرات حكومتی ادامه داد: همچنین طی این مدت در بخش قاچاق كالا و ارز پرونده های وارده 20 درصد و مختومه 42 درصد، در بخش بهداشت، دارو و درمان نیز پرونده های وارده 96 درصد و مختومه 97 درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می دهد.
وی گفت: از ابتدای سال جاری تاكنون در مجموع در حوزه اجرای احكام در سه بخش قاچاق كالا و خدمات، كالا و ارز و بخش بهداشت، دارو و درمان یكهزار و 422 فقره پرونده وارد و یكهزار و 378 پرونده مختومه شد.
وی تعداد پرونده های مانده اجرای احكام را 300 فقره عنوان كرد و گفت: از این تعداد 79 فقره مربوط به كالا و خدمات، 206 فقره مربوط به بخش قاچاق كالا و ارز و 15 فقره پرونده مربوط به بخش بهداشت، دارو و درمان است.
مدیركل تعزیرات حكومتی خراسان جنوبی بیان كرد: هفت ماه گذشته 19 میلیارد و 510 میلیون ریال از محل اجرای احكام شعب تعزیرات حكومتی استان وصول شد.
وی ادامه داد: هفت ماه گذشته در مجموع در سه بخش قاچاق كالا و ارز، بهداشت، دارو و درمان و كالا و خدمات یكهزار و 647 فقره پرونده وارد شعب تعزیرات حكومتی استان شد، همچنین یكهزار و 679 فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت كه تعدادی پرونده مربوط به سال های قبل بود.
به گزارش ایرنا انصاری گفت: از ابتدای امسال تاكنون به ترتیب تعداد 808 فقره پرونده در بخش كالا و خدمات، 487 فقره در بخش كالا و ارز و 352 فقره پرونده در بخش ویژه بهداشت وارد شعب تعزیرات حكومتی استان شد.
وی اضافه كرد: همچنین در این بازه زمانی در بخش كالا و خدمات 820 فقره پرونده، قاچاق كالا و ارز 513 پرونده و ویژه بهداشت 346 فقره پرونده مختومه اعلام شد، همچنین در مجموع سه بخش یاد شده 142 فقره پرونده برای رسیدگی باقی مانده است.
** درج نكردن قیمت؛ بیشترین تخلف
مدیركل تعزیرات حكومتی خراسان جنوبی با اشاره به پرتكرارترین تخلفات ارجاع شده به شعب تعزیرات حكومتی استان گفت: در بخش كالا و خدمات، درج نكردن قیمت با 49 درصد افزایش، ارایه نشدن فاكتور خرید با هفت درصد كاهش و گرانفروشی با 12 درصد كاهش بیشترین تخلفات را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: رعایت نكردن دستورالعمل های بهداشتی موضوع ماده 17 قانون نظام صنفی با 29 درصد رشد، نبود رعایت مقررات بهداشت محیط با 33 درصد كاهش و عرضه و تحویل كالاهای غیربهداشتی با علم به غیر بهداشتی بودن آن با 103 درصد افزایش از جمله بیشترین تخلفات حوزه بهداشت، دارو و درمان است.
انصاری گفت: در حوزه قاچاق كالا و ارز به ترتیب مباشرت در قاچاق با 20 درصد رشد، عرضه كالای قاچاق با سه درصد كاهش و حمل و نقل كالای قاچاق با 50 درصد كاهش بیشترین تخلفات را در هفت ماه گذشته شاهد بودیم.
وی یادآور شد: به ترتیب البسه، برنج، سیگار، سوخت (نفت سفید و نفت گاز)، شاهدانه و تلفن همراه بیشترین تخلفات قاچاق كالا در هفت ماه گذشته را به خود اختصاص داد.
** راه اندازی سامانه 135 برای طرح شكایات مردمی
وی از راه اندازی سامانه 135 امسال برای نخستین بار در كشور خبر داد و گفت: این سامانه در خراسان جنوبی نیز فعال است كه با استفاده از آن نیازی به مراجعه حضوری مردم وجود ندارد و طرح شكایات مردمی به صورت الكترونیك پیگیری می شود.
مدیركل تعزیرات حكومتی خراسان جنوبی افزود: این سامانه برای تسهیل طرح شكایات مردمی در حوزه تعزیرات حكومتی به صورت شبانه روزی فعال است و هم استانی ها می توانند هرگونه تخلفات صنفی و غیرصنفی را از طریق این سامانه به اداره كل تعزیرات حكومتی استان اطلاع رسانی كنند.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
كانال تلگرام: irnabirjand@
7557*3028*خبرنگار - رقیه محمدی* انتشار- رسول محمدحسنی
رشد 22 درصدی پرونده های كالا و خدمات در تعزیرات حكومتی خراسان جنوبی
۸ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳
کد خبر:
82713362
بیرجند - ایرنا - مدیركل تعزیرات حكومتی خراسان جنوبی گفت: هفت ماه امسال از لحاظ میزان پرونده های وارده به شعب تعزیرات حكومتی در بخش كالا و خدمات 22 درصد و پرونده های مختومه 27 درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد هستیم.