به گزارش سه شنبه تارنماي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران، «كريستف لايتل» در ديدار رييس اتاق ايران كه در صدر هيات 40 نفره از رييسان اتاقهاي كشور به اتريش سفر كرده است، گفت: اتاق اتريش بتازگي فعاليتهايي را آغاز كرده كه مهمترين آن به مسائل بانكي معطوف است.
لايتل افزود: اتاق اتريش در پي آن است كه بتواند يك اعتبار يك ميليارد و 400 ميليون يورويي از طرف بانكها در نظر بگيرد.
وي از پيشنهاد رييس اتاق ايران براي ارائه آموزشهاي كاربردي و كوتاهمدت استقبال كرد و گفت: در اتريش نوجوانان 15 ساله وارد بنگاههاي اقتصادي ميشوند و در كنار دورههاي مدرسه بهطور تجربي آموزش ميبينند.
رييس اتاق اتريش از رييس اتاق ايران دعوت كرد در جلسه مشترك اتاق اروپا حضور پيدا كند و به تشريح وضعيت اقتصادي ايران بپردازد.
** مزيت هاي ايران و زمينه هاي همكاري
به باور رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران، وجه تشابه ايران و اتريش، توجه به بنگاههاي كوچك و متوسط است كه همكاري در اين زمينه ميتواند موثر باشد.
غلامحسين شافعي پيشنهاد كرد اتاق اتريش براي ارائه آموزشهاي كوتاهمدت و كاربردي با اتاق ايران همكاري كند.
شافعي گفت: موقعيت جغرافيايي ايران، غيرقابل چشمپوشي است. سرمايهگذاران ميتوانند با ورود به ايران، بازار وسيع 400 ميليون نفري در مقابل خود داشته باشند.
وي افزود: در آينده، ايران به دليل موقعيت جغرافيايي در جاده ابريشم جايگاه ويژهاي خواهد داشت. از طرفي بهزودي طرح راهآهن ايران به افغانستان و قفقاز نهايي ميشود كه ارتباط ايران را با ساير كشورها گسترش ميدهد.
شافعي يكي ديگر از زمينههاي همكاري 2كشور را در انتقال فناوري جديد آبياري زمينهاي كشاورزي كه در اختيار اتريش قرار دارد، دانست و افزود: دولت و بخش خصوصي ايران ميتوانند از اين فناوريهاي جديد بهره بگيرند.
به گزارش ايرنا، اتريش از كشورهاي اروپاي مركزي به پايتختي وين است.
اين كشور از شمال با آلمان و جمهوري چك، از شرق با اسلوواكي و مجارستان، از جنوب با ايتاليا و اسلووني و از غرب با سوئيس و ليختن اشتاين هممرز است.
به گفته «كريستف گراب ماير» رايزن جديد بازرگاني سفارت اتريش در تهران، 70 دفتر بزرگ و 40 دفتر كوچك بازرگاني اتريش در سراسر جهان فعال است.
اين 110 دفتر جريان ارتباط اعضاي خود و تجارت خارجي با ديگر كشورها را سامان ميدهد.
همه شركتهاي صادركننده، واردكننده و همچنين شركتهايي كه فعاليت تجارت خارجي ندارند، در اتاق فدرال اقتصادي اتريش عضوند.
شافعي بيست و سوم آبان ماه در ديدار با سفير اتريش در تهران اعلام كرد: پس از بازگشت از سفر اتريش، تشكيل اتاق مشترك را دنبال ميكنيم.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام*9123*1961*
خبرنگار: زهره دريغ گفتار* انتشار: مريم مسعود
مقام اتريشي: گردشگري، صنعت و آموزش مهمترين زمينه همكاري تهران-وين است
۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۱۸
کد خبر:
82738239
تهران- ايرنا- رييس اتاق فدرال اقتصادي اتريش كه بزودي رياست اتاق اتحاديه اروپا را برعهده مي گيرد، گردشگري، صنعت و آموزش را مهمترين زمينههاي همكاري بين جمهوري اسلامي ايران و اتريش توصيف كرد.