محمدرضا حاجي پور روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: سه هزار و 911 نفر در معادن استان مركزي اشتغال دارند كه در صورت توجه بيشتر به تكميل چرخه اكتشاف و استخراج معدن مي توان زمينه اشتغال بيش از 10 هزار نفر را ايجاد كرد.
وي ادامه داد: در مجموع بيش از 2 هزار و 40 ميليارد ريال در معادن استان مركزي سرمايه گذاري شده كه حدود 193 ميليارد ريال از اين سرمايه گذاري در سال جاري بوده است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزي ظرفيت اسمي معادن استان مركزي را 26 ميليون و 659 هزار و 463 تن عنوان كرد و گفت: ظرفيت اسمي معادن استان در سال جاري بيش از 24 ميليون و 174 هزار و 513 تن برآورد شده است.
وي اظهار كرد: 57 مجوز معدني جديد امسال در نقاط مختلف استان مركزي صادر شده كه فعاليت اين معادن مي تواند فرصت هاي شغلي جديدي را در استان ايجاد كند.
حاجي پور ماليات بر ارزش افزوده و فرسوده بودن ماشين آلات و ناوگان بهره برداري معادن را مهمترين مشكلات اين بخش دانست و گفت: معادن بخش قابل توجهي براي توسعه پايدار در هر جامعه محسوب مي شود كه در صورت توجه ويژه به اين بخش مي توان ضمن اشتغالزايي مولد گامي اساسي در راستاي بالا بردن توليد ناخالص ملي برداشت.
هم اكنون 530 معدن در نقاط مختلف استان مركزي فعاليت مي كنند.
3017/6013/ خبرنگار: مصطفي مجللي***انتشاردهنده:مژگان حيدري
اراك - ايرنا - رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزي گفت: 331 فرصت شغلي در سال جاري در حوزه معادن اين استان ايجاد شد.