«سعید جعفریکرهرودی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکهزار و ۱۳۷ میلیارد ریال امسال از سوی بخش خصوصی در معادن استان مرکزی سرمایهگذاری شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۶۵ درصد رشد داشته است.
وی میزان اشتغالزایی در معادن استان مرکزی را ۱۴۶ فرصت عنوان کرد و گفت: ۱۸ پروانه اکتشاف، ۲۵ گواهی کشف و ۲۷ پروانه بهرهبرداری معادن نیز امسال در نقاط مختلف این استان صادر شد.
وی با بیان اینکه ذخیره قطعی مواد معدنی استان مرکزی هفت میلیون ۴۷۱ هزار تن ارزیابی میشود، اظهار داشت: بیش از ۴۲ نوع ماده معدنی در استان شناسایی شده و امکانات برای استخراج تنگستن، قلع و مولیبدن، طلا، مس، آندالوزیت، مرمریت سیاه، گرانیت، کانیهای قیمتی و زینتی شامل فیروزه، کریزوکولا، جاسیر، آزوریت و مالاکیت، عقیق، بلور کوارتز، ارپیمان (سولفور آرسنیک)، بنتونیت و کلسیت در منطقه وجود دارد.
وی گفت: معادن کانون محوری در حوزه کسب و کار و درآمدزایی و پیشبرد امور توسعه پایدار است که باید سهم آنها در حوزه تولید و بالابردن درآمد ناخالص ملی به خوبی دیده شود.
استان مرکزی با حدود ۵۵۰ معدن و استخراج سالانه ۱۴ میلیون تن ماده معدنی، رتبه هفتم معدنی کشور را بهخود اختصاص داده و تاکنون از ۵۷ نوع ماده معدنی موجود در کشور ۴۲ نوع آن در استان مرکزی شناسایی شده است که ۳۵ نوع ماده معدنی در این خطه بهرهبرداری میشود.
بیش از چهار هزار نیروی کار در معادن استان مرکزی فعالیت دارند.
اختصاصی ایرنا؛
۴۸۶ میلیارد ریال حقوق دولتی معادن در استان مرکزی وصول شد
۱۶ مهر ۱۳۹۹، ۷:۵۳
کد خبر:
84066283
اراک - ایرنا - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت : ۴۸۶ میلیارد ریال حقوق دولتی از محل فعالیتهای معدنی امسال در این استان وصول شد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۷ درصد رشد داشته است.
اخبار مرتبط
-
استان مركزی نگین گرانبهایی از معادن كشور را دارد
اراك - ایرنا - استاندار مركزی گفت: این استان نگین گرانبهایی از ذخایر معدنی متنوع فلزی، غیرفلزی…
-
331 فرصت شغلي در معادن استان مركزي ايجاد شد
اراك - ايرنا - رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزي گفت: 331 فرصت شغلي در سال جاري در…
نظر شما