سيد علي آقازاده روز شنبه نشست مركز خدمات سرمايه گذاري استان مركزي افزود: نشست هاي مركز خدمات سرمايه گذاري استان براي رفع مشكل سرمايه گذاران هر 2 هفته يكبار برگزار مي شود و پرهيز از اقدامات جزيره اي و تقويت فعاليت هاي بين بخشي در راستاي رفع تنگناهاي سرمايه گذاران داخلي و خارجي با حساسيت و جديت دنبال مي شود.
وي ادامه داد: جذب سرمايه گذاري خارجي از برنامه هاي اولويت دار استانداري استان مركزياست و مي طلبدكه مسئولان و دستگاه هاي اجرايي استاني براي تسريع در خدمت رساني و جذب سرمايه گذاري در استان،تسهيلگري و كوتاه كردن زمان خدمات را سرلوحه كار قرار دهند.
استاندار استان مركزي گفت: انسجام هرچه بيشتر مديران اجرايي در خدمت رساني به سرمايه گذاران و نگاه فرا استاني به مقوله توليد و سرمايه گذاري صادرات محور، افزايش 50 تا 60 درصدي جذب سرمايه در استان را به همراه دارد.
مديركل اقتصاد و دارايي استان مركزي نيز در اين نشست گفت: 600 هكتار زمين براي توليد 300 مگاوات برق به نيروگاه هاي خورشيدي استان توسط دستگاه هاي ذيربط اختصاص يافته است.
حسن ميرزاخاني افزود: 400 هكتار از اين اراضي براي توليد 200 مگاوات برق به نيروگاه هاي خورشيدي اختصاص يافته است و واگذاري بقيه اين اراضي نيز به متقاضيان ايجاد نيروگاه در دست پيگيري است.
استان مركزي با مساحتي معادل 29 هزار و 127 كيلومترمربع، هشت و يك دهم درصد از مساحت كل كشور را در برگرفته است.
اين استان از شمال به استانهاي تهران و قزوين، از غرب به استان همدان، از جنوب به استان اصفهان و لرستان و از شرق به استانهاي قم و اصفهان محدود است.
استان مركزي با موقعيتهاي ممتاز جغرافيايي، نيروي انساني متخصص، قرار گرفتن در مسير ارتباطي شمال به جنوب و غرب به شرق، عبور خطوط انرژي (نفت، گاز و برق)، استقرار مراكز صنعتي و دانشگاهي، مفاخر برجسته و مذهبي و علمي، اراضي مستعد كشاورزي و مراتع، ذخاير معدني، نزديكي به قطبهاي صنعتي و بازار مصرف از توانمنديهاي اقتصادي مناسبي براي سرمايه گذاري برخوردار باشد.
1955/6013/خبرنگار:مهدي عظيمي***انتشاردهنده:مژگان حيدري
اراك - ايرنا - استاندار استان مركزي گفت: با توجه به تلاش ها و راهبردهاي در حال انجام، پيش بيني مي شود سال آينده سرمايه گذاري خارجي در اين استان با جهش روبه رو باشد.