شیوع ویروس کرونا تاثیری بر برنامه‌های اقتصادی استان مرکزی ندارد

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: برنامه‌های اقتصادی این استان در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و شعار جهش تولید اجرا می‌شود و شیوع ویروس کرونا تاثیری بر آن ندارد.

سید علی آقازاده عصر سه‌شنبه در نشست قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی در محل استانداری این استان افزود: با توجه به اینکه سال جاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید نامگذاری شده باید تمام ظرفیت این استان در راستای تحقق منویات معظم‌له بکار گرفته شود.

وی ادامه داد: تشکیل نشست کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و صاحب‌نظران اقتصادی مهمترین وظیفه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و سازمان صمت استان است که باید پیش از اتمام تعطیلات نوروز عملیاتی شود.

استاندار مرکزی اظهار داشت: مشکلات و موانع فعالان اقتصادی از قبیل تامین مواد اولیه، مشکلات آنها با بیمه تامین اجتماعی، امور مالیاتی و بانک‌ها باید در اولین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی فهرست‌بندی و وظیفه هر یک از دستگاه‌های مسوول پیش از پایان تعطیلات نوروز ابلاغ شود.

آقازاده بیان کرد: عملکرد استان مرکزی در برنامه های اقتصادی سال گذشته در راه‌اندازی واحدهای راکد، پرداخت تسهیلات، اشتغالزایی و پرداخت حقوق معوق سرآمد دیگر استان‌های کشور بود و این رویه با قدرت و حمایت بیشتر در سال جاری نیز ادامه دارد.

وی در خصوص شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی نیز گفت: این استان در مقایسه جمعیتی با دیگر استان‌های کشور از رتبه سوم به رتبه چهارم و در بخش مبتلایان نیز از رتبه هفتم به هشتم کشور رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: از ظهر دیروز تا امروز(سه‌شنبه)  و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۳۴ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۹۴۰ نفر رسیده است.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: از ابتدای شیوع بیماری در استان مرکزی ۵۹۱ نفر از بیماران کووید۱۹ در استان بهبود یافته اند و میزان ترخیص بیماران مبتلا به بیماری ناشی از ویروس کرونا در استان مرکزی ۶۲ درصد است در صورتی که این نسبت در کشور حدود ۳۰ درصد برآورد می‌شود.

دکتر جمالیان بیان کرد: ۵۰ درصد جمعیت استان مرکزی تا کنون در خصوص ویروس کرونا غربالگری شدند و از شهروندان انتظار می رود در صورت مشاهده افراد مشکوک به ابتلا، موضوع را با شماره ۴۰۳۰ در تلفن‌های ثابت و همراه خود با کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی در میان بگذارند.

وی یادآوری کرد: روزانه بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه ماسک و لباس‌های مخصوص پزشکی در استان مرکزی است و از خیران و صاحبان صنایع انتظار می‌رود نسبت حمایت دانشگاه علوم پزشکی اهتمام ورزند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha