۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۵۷
کد خبر: 82791669
T T
۰ نفر
صدور مجوز برای 10 سرمایه گذاری جدید در بندرامیرآباد

ساری-ایرنا- مدیربنادرودریانوردی ومنطقه ویژه اقتصادی امیرآباد شهرستان بهشهر در شرق مازندران گفت: هم اكنون 10 سرمایه گذار جدید متقاضی فعالیت اقتصادی و سرمایه گذاری در این بندر و منطقه ویژه اقتصادی هستند.

سیاوش رضوانی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگارایرنا در ساری مبلغ سرمایه گذاری پیش بینی این متقاضیان جدید را حدود 3 هزار و 500 میلیارد ریال اعلام كرده است.
وی افزود : موافقت اولیه برای سرمایه گذاری این گروه اقتصادی در بندرامیرآباد صادر شد و با دریافت مجوزهای قانونی از سایر دستگاه های مرتبط فعالیت اجرایی این پروژه ها شروع می شود.
رضوانی سرمایه گذاری این متقاضیان را در تولید مبل، صنایع چوبی ، مخازن ذخیره ای و كارخانجات تولید آرد بیان كرد.
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد مازندران حجم سرمایه گذاری اقتصادی فعال در این بندر را حدود 10 هزار و 100 میلیارد ریال با اشتغال یك هزار و 80 نفری اعلام كرده است.
رضوانی واحدهای فعال سرمایه گذاری را شامل صنایع چوبی، مبل، ام دی اف، گچ و كاغذ سازی دانست.
** 80 هكتار زمین آماده برای سرمایه گذاری در امیرآباد
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی مازندران گفت كه هم اكنون80 هكتار زمین برای سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده سازی شد.
رضوانی اظهارداشت : این اراضی با قیمت نازل برای سرمایه گذاری اقتصادی در اختیار متقاضیان قرار داده می شود و برنامه مدیریت بنادر نیز پایین نگهداشتن قیمت زمین و سایر مشوق ها برای ایجادانگیزه در افزایش میزان سرمایه گذاری است.
** واحد های آلاینده خطر قرمز منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد گفت كه استقرار واحدهای آلاینده از خطوط قرمز بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی است و حمایت ما و در اختیار گذاشتن زمین و سایر امكانات برای واحدهای صنعتی سبز است.
سیاوش رضوانی خاطرنشان كرد : با این رویكرد از ورود هرگونه واحدهای آلاینده در اراضی بنادر جلوگیری می شود.
وی در مورد بحث استقرار پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد گفت كه تاكنون هیچ اقدام عملی برای دریافت زمین و یا سایر مجوزهای قانونی انجام نشده است.
رضوانی تصریح كرد : چنانچه بحث استقرار پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی نیز مطرح می شود به معنای واحدهای پایین دستی این صنعت مطابق با شرایط زیست محیطی منطقه است.
** 25 هكتار زمین برای گردشگری دریایی
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد رویكرد جدید حاكم در بنادر امیرآباد را توسعه صنعت گردشگری در كنار سایر فعالیت های اقتصادی دانست و گفت كه برای این كار 25 هكتار زمین در انتهای شرقی بندر امیرآباد در نزدیكی میانكاله برای توسعه صنعت گردشگری پیش بینی شد.
رضوانی اظهارداشت : بزودی این زمین برای سرمایه گذاری در ساخت مراكز اقامتی و سایر امكانات جهت پذیرش مسافران و گردشگران در اختیار متقاضیان قرار داده می شود.
وی اضافه كرد : ایجاد مراكز اقامتی و سایر امكانات زیرساختی گردشگری در حاشیه تالاب بین المللی میانكاله در شرق مازندران به عنوان یكی از ذخیره گاه زیست كره با تنوع گیاهی و جانوری می تواند جاذب برای توریست داخلی و گردشگری باشد.
** اختصاص 15 هكتار زمین برای فضای سبز
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد اختصاص 15 هكتار زمین داخل این گذرگاه اقتصادی برای ایجاد فضای سبز را از دیگر برنامه های مدیریت جدید دانست.
رضوانی افزود : در حال حاضر سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی داخل بندر امیرآباد آماده اجرای ین طرح هستند و ما در صورتی كه سرمایه گذار بیرونی تمایل به این كار داشته باشد، به آنها واگذار خواهیم كرد.

ساخت بندرامیرآباد درسال ۷۵ ابتدابه تصویب هیات وزیران و در سال ۱۳۷۶ از سوی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به عنوان منطقه ویژه اقتصادی به تصویب رسید. در شرایط فعلی این گذرگاه اقتصادی ۱۵ اسكله دارد كه سالانه حدود ۷,۵ میلیون تن ظرفیت بارگیری و تخلیه دارد و طرح اسكله رو رو و اتصال آن به شبكه ریلی سراسری كشور نیز با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیكی در دست اجراست.
بندرامیرآباد تنها بندر استان های شمالی كشور است كه متصل به شبكه ریلی سراسری كشور استخبرنگار: حسین فلاحتی ** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899