به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد، محمدعلی اصل سعیدی پور افزود : این سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی برای خرید یک دستگاه مکنده غلات به ظرفیت اسمی ۳۵۰ تن بر ساعت خریداری و در مدار ناوگان عملیاتی تخلیه و بارگیری این بندر قرار گرفت.
وی اضافه کرد: این دستگاه سالانه قادر به تخلیه و بارگیری حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن غلات است که در بندرامیرآباد عنوان بندر کانونی غلات شمال ایران فعال شد.
مدیرکل بنادر و دریانوری امیرآباد مازندران مزیت این دستگاه را کاهش زمان تخلیه ، تسریع در توزیع کالا در بازار توسط صاحبان کالا ، قابلیت انتقال کالا به کامیون ها ، واگن های ریلی و نقاله ها ، کاهش آلاینده های صوتی و گرد و غبار ، کاربری آسان ، قابلیت جابجایی آن در طول اسکله ها اعلام کرد.
سعیدی پور ابراز امیدواری کرد که بندرامیرآباد به عنوان یکی از مهمترین حلقه های زنجیره تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز کشور بتواند با همکاری بخش خصوصی در تأمین تجهیزات مدرن و کاربردی ، سیاست های سازمان بنادر و دریانوردی را در این بخش اجرایی کند.
بندرامیرآباد در شرق استان مازندران در زمینی به مساحت حدود دو هزار هکتار در دهه ۷۰ راه اندازی شد و با داشتن ۱۵ اسلکه و اتصال به شبکه ریلی سراسری سالانه ظرفیت تخلیه و بارگیری حدود ۷ میلیون تن بار را دارد و از لحاظ برخورداری تکنولوژی نوین در زمره بنادر نسل سوم در کشور قرار دارد.
این بندر به دلیل داشتن ظرفیت های ذخیره سازی پایلوت غلات بنادر شمالی کشور را از سه سال گذشته تاکنون عهده دار شد و حدود ۴۳۰ هزار تن سیلوی غلات در این بندر از سوی بخش خصوصی در دست ساخت قرار گرفت که بیش از ۸۰ درصد از این سیلوها در حال بهره برداری است.
در مجموع در دولت یازدهم و دوازدهم حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در حوزه واحدهای تولیدی و صنعتی و خرید تجهیزات انجام شده است که ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد از این سرمایه گذاری در بخش راه اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی هزینه شد به طوری که ۲۴ واحد صنعتی در این بندر راه اندازی و فعال است.
علاوه بر آن ۱۵ طرح سرمایه گذاری صنعتی نیز با اعتبار پنج هزار میلیارد ریال در دست اجرا قرار دارد.
نظر شما