۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۳۲
کد خبر: 82823984
T T
۰ نفر
ساخت سه سریال تلویزیونی برای چهل سالگی انقلاب در همدان

همدان - ایرنا - مدیركل صدا و سیمای استان همدان گفت: سه سریال شامل خانم دباغ، سردار همدانی و گروه ابوذر برای چهل سالگی انقلاب در مدت یكسال تولید می شود.

مهدی دهقان نیری روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه اظهار كرد: مراحل نویسندگی سریال خانم دباغ به اتمام رسیده و در این سریال از زمان حمله لنین تا مرگ سركار خانم مرضیه دباغ(حدیدچی) از مبارزان انقلابی ساكن همدان تولید می شود.
وی اضافه كرد: علاوه بر این سریال سردار سرلشگر شهید حسین همدانی و گروه ابوذر كه نشان دهنده تاریخ معاصر همدان هستند تولید می شود.
مدیركل صدا و سیمای همدان بیان كرد: 'جعفرجوزانی' كارگردانی فیلم سریالی سركار خانم مرضیه دباغ و 'درویش' كارگردانی سریال حاج حسین همدانی را بر عهده گرفتند.
دهقان نیری برای تولید این سریال ها باید ابتدا یك شهرك سینمایی در همدان احداث سپس از روی شخصیت های دینی و فرهنگی گذشته گریم شود.
وی با بیان اینكه فیلم نامه این سریال ها در حال اتمام است اظهاركرد: ساخت هر یك از این سریال ها 120 میلیارد ریال هزینه در بر دارد.
وی ادامه داد: حوزه هنری نیز ساخت یك فیلم سینمایی را تقبل كرده است و باید تا جشنواره فجر سال آینده فیلم خانم دباغ بر روی پرده سینما برود.

** برنامه های صدا و سیما برای همدان2018
مدیركل صدا و سیمای همدان معتقد است كه رویداد مهم همدان 2018 آورده بزرگ گردشگری مستمر برای این استان می تواند به همراه داشته باشد بنابراین بر ضرورت همه دستگاه برای اجرای مطلوب این رویداد تاكید كرد.
دهقان نیری افزود: صدا و سیمای مركز همدان مستند 15 قسمتی از سفال همدان به همراه 10 انیمیشن برای تبلیغ 2018 تولید می كند.
وی بیان كرد: هر شبكه رسانه ای باید همانند مطبوعات مخاطب خاص خود را داشته باشد بنابراین شبكه هایی نظیر یك، تماشا، آی فیلم و نسیم برای عموم مخاطبان، شبكه های تخصصی قرآن، ورزش، بازار به همراه شبكه سه برای نسل جوان، شبكه كودك و نونهال و شبكه اقتصاد راه اندازی شد.
مدیركل صدا و سیمای همدان گفت: شبكه های كردستان و اردبیل و سایر استانها با توجه به گویش و فرهنگ این مناطق اقدام به ارائه برنامه می كنند.
دهقان نیری افزود: 67 درصد مردم این استان مخاطب شبكه همدان هستند و با توجه به تنوع زبان و فرهنگ در این استان جلب نظر آنها بسیار دشوار است.
وی ادامه داد: برای رفع این خلاء با تمامی فرمانداران نشست های تخصصی برگزار و مقرر شد روزانه یك ساعت از زمان شبكه استانی به هر یك از شهرستان ها اختصاص یابد.
مدیركل صدا و سیمای همدان اضافه كرد: فرمانداران می توانند در نشست با هنرمندان اقدام به تولید برنامه كرده و آن را در اختیار صدا و سیما مركز استان برای پخش قرار دهند.
دهقان نیری ادامه داد: همكاری و تعامل فرمانداران در این زمینه بسیار مطلوب بوده به گونه ای كه قرار است به زودی رادیو شهری در ملایر راه اندازی شود كه پنج هزار متر مربع زمین نیز به این موضوع اختصاص دادند.
وی گفت: اعتبارات صدا و سیما مركز همدان برای تولید روزانه چهار ساعت برنامه است در حالیكه شبكه استانی به صورت 24 ساعته در حال پخش برنامه است.
وی با بیان اینكه با كمبود امكانات مواجه هستیم افزود: دستگاه 'اس.ان.ج' برای پخش ماهواره ای و ارتباط گیری زنده در صدا و سیمای همدان وجود ندارد.
وی توضیح داد: چنانچه در یكی از شهرستان ها زلزله ای رخ بدهد نمی توان به صورت زنده رویدادها را پخش كرد بلكه باید مطالب را ضبط سپس آنها را در صدا و سیما پخش كرد.
مدیركل صدا و سیمای همدان ادامه داد: سازمان تامین این دستگاه را به پیگیری وتخصیص اعتبار از سوی مسئولان استانی محول كرده است و خرید این دستگاه 15 میلیارد ریال هزینه می برد.
دهقان نیری افزود: این سازمان دارای یك دستگاه خودروی (مینی بوس) سیار است كه عمر آان به بیش از 50 سال می رسد و توان پاسخگویی به نیازهای این مركز را ندارد.
به گزارش ایرنا در این نشست اصحاب رسانه به بیان دیدگاه و انتظارات خود از صدا و سیما و هم اندیشی برای گسترش تعامل بین رسانه های استان با صدا و سیما پرداختند.
7526/2087
خبرنگار: علیرضا جهانگیری** انتشاردهنده:زهرا پیرنیا