۱۹ اسفند ۱۳۹۶، ۲۳:۰۱
کد خبر: 82858179
T T
۰ نفر

مركز جامع تحكيم خانواده در همدان راه اندازي شد

۱۹ اسفند ۱۳۹۶، ۲۳:۰۱
کد خبر: 82858179
مركز جامع تحكيم خانواده در همدان راه اندازي شد

همدان - ايرنا - نخستين مركز جامع تحكيم خانواده با عنوان 'سايبان مهر' شامگاه شنبه زير نظر بنياد ملي خانواده كشور در همدان راه اندازي شد.

به گزارش ايرنا، مديرعامل بنياد ملي خانواده كشور در اين آيين گفت: فضاي خانواده ها در جامعه كنوني كشور شرايط مناسبي نيست هرچند نسبت به جامعه غرب و جامعه جهاني فضاي بهتري بر خانواده هاي ايراني حاكم است اما هشدار كاهش ازدواج و افزايش طلاق را بايد جدي گرفت.
حجت الاسلام رضا رويت افزود: در 20 سال گذشته سالانه حدود 30 هزار طلاق در كشور به ثبت مي رسيد اين در حالي است كه اين رقم در حال حاضر به حدود 170 هزار رسيده و اين موضوعي جدي است كه بايد به آن توجه شود.
وي با بيان اينكه حتي يك طلاق هم زيبنده جامعه نيست افزود: بالا بودن سن ازدواج مساله اي است كه همه والدين را نگران كرده و تشكيل سمن ها، گروه ها و بنيادهايي به منظور حفظ و تحكيم خانواده در استحكام بخشي به خانواده ها موثر است .
وي ادامه داد: در شهرهايي مانند مشهد، شيراز و اصفهان، شبكه هاي فعالان ازدواج تشكيل شده و اثرات مثبتي در افزايش ازدواج كاهش طلاق داشته است.
وي با تاكيد بر مردمي بودن مركز جامع تحكيم خانواده اظهار كرد: گروه ها و تشكل هاي مردم نهاد مي توانند در اين بخش اثر گذار بوده و با تشكيل گروه هاي مشاوره و آموزش هاي علمي و عملي به جوانان و زوجين در استحكام بخشيدن به بنيان خانواده كمك كنند.
مديرعامل مركز جامع تحكيم خانواده 'سايبان مهر' همدان نيز گفت: اين مركز با هدف ارائه الگوي اسلامي و ايراني در امر ازدواج و تحكيم خانواده ، افزايش نرخ ازدواج آگاهانه و كاهش آسيب هاي اجتماعي به ويژه طلاق و ايجاد باور نقش مبنايي خانواده در تمامي فعاليت هاي فرهنگي راه اندازي شد.
نرجس اسكندري افزود: محورهاي فعاليت مركز شامل آموزش، مشاوره، خدمات و گفتمان‌سازي است كه برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي، مشاوره به صورت فردي و گروهي در قالب مشاوره‌هاي پيش از ازدواج، حين و بعد از ازدواج را مي‌توان از جمله خدمات در مركز جامع تحكيم خانواده دانست.
وي با اشاره به اينكه در بحث گفتمان‌سازي تمام اقدامات فرهنگي شامل همايش‌ها، مسابقات و نشست‌هاي تخصصي در حوزه خانواده و ارائه محصولات فرهنگي در حوزه خانواده به منظور تبيين گفتمان خانواده اسلامي مورد توجه قرار گرفته است.
گفتني است، يك هزار و 914 واقعه طلاق در نيمه نخست امسال در استان همدان ثبت شده است و نسبت ازدواج به طلاق پنج است يعني از هر پنج ازدواج يك مورد به طلاق ختم مي شود.
2087/7523