به گزارش ايرنا، برهان صلواتي روز سه شنبه در نشست خبري به مناسبت فرا رسيدن هفته كار و كارگر اظهار كرد: اين ميزان تسهيلات شامل 44 ميليارد ريال از محل اشتغال پايدار روستايي به 21 طرح، 770 ميليارد ريال از محل تسهيلات اشغال فراگير به 108 و 90 ميليارد ريال نيز از محل اعتبارات مشاغل خانگي به يك هزار و 530 طرح است.
وي افزود: با پرداخت تسهيلات فراگير 500 شغل تثبيت و 250 شغل نيز ايجاد شد، در حوزه اشتغال پايدار روستايي نيز 30 شغل جديد ايجاد شد و در حوزه مشاغل خانگي نيز در بين يك هزار و 530 طرح برخي از متقاضيان مشغول بكار شده و برخي نيز توانسته اشتغال موجود خود را حفظ كنند.
صلواتي ميزان اعتبار تصويب شده در حوزه اشتغال استان را حدود 10 هزار ميليارد ريال اعلام كرد و يادآور شد: تاكنون 50 درصد از اين سهميه به بانك ها ابلاغ شده و شوراي اشتغال استان و كارگروه هاي شهرستاني نيز طرح هايي بيشتر از سهميه 50 درصد را به بانك ها معرفي كرده اند.
مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي كردستان اضافه كرد: چهار هزار و 636 متقاضي دريافت تسهيلات اشتغال از اين استان در سامانه كارا ثبت نام كردند كه سه هزار و 248 مورد مربوط به اشتغال پايدار روستايي و يك هزار و 388 مورد نيز مروبط به اشتغال فراگير است.
وي گفت: از تعداد طرح هاي ثبت شده در سامانه كارا، سه هزار و 704 مورد طرح هاي شهرستاني، پنج مورد ملي و 927 مورد نيز استاني است.
وي تاكيد كرد: شوراي اشتغال استاني و كارگروه هاي شهرستاني تاكنون در بخش اشتغال پايدار روستايي يك هزار و 83 طرح را با يك هزار و 660 ميليارد ريال تسهيلات مورد نياز و 2 هزار و 575 فرصت شغلي پيش بيني شده و در حوزه فراگير تمام يك هزار و 388 طرح ثبت شده به ارزش يك هزار و 940 ميليارد ريال را به بانك ها معرفي كرده اند.
** 370 شغل در حوزه طرح تكاپو در كردستان ايجاد شده است
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي كردستان همچنين از ايجاد 370 شغل در حوزه طرح تكاپو در استان خبر داد و افزود: طرح تكاپو به عنوان يكي از طرح هاي مهم دولت در ايجاد اشتغال از سال 92 پيگيري شده است.
به گفته صلواتي، اين طرح در كردستان در سه رسته فناوري اطلاعات، گردشگري و فناوري سلامت پيگيري شد كه تاكنون رسته فناوري اطلاعات و سلامت موفق به ايجاد 370 شغل شده اند.
وي با اشاره به اينكه رسته گردشگري در استان عملكرد قابل توجهي نداشته و انتظار مي رود در سال جاري اين كاستي جبران شود، اظهار كرد: سال گذشته برخي از زيرساخت ها در حوزه فناوري اطلاعات از تخصيص يك مجتمع براي فعالان اين حوزه، اجرايي شد.
** حمايت از كالاي ايراني كامل ترين راه تحقق اقتصاد مقاومتي است
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي كردستان همچنين با اشاره به شعال سال 97 گفت: جامع ترين و كامل ترين هدف اين شعار، تحقق اقتصاد مقاومتي و حمايت از كالاي ايراني و تنها راه نجات اقتصاد كشور است.
وي يادآور شد: خريد كالاي ايراني باعث باعث تقويت اقتصاد كشور و در نهايت توسعه و ساماندهي معيشت كارگران ايراني مي شود و رسيدن به اين مهم نيازمند هماهنگي سه راس مثلت از جمله مردم، مسئولان و توليد گران است.
صلواتي با بيان اينكه توليدكنندگان نقش تاثير گذاري در تحقق شعار سال دارند، اضافه كرد: آنها بايد با كار روي ارتقاي كمي و كيفي كالاهاي توليدي، بستر گرايش و استقبال بيش از پيش مردم را به سمت خريد كالاهاي ايراني فراهم كنند.
پنجم تا 11 ارديبهشت هر سال به عنوان هفته كار و كارگر نامگذاري شده است.
3034/9102
سنندج - ايرنا - مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي كردستان گفت: از محل اعتبارات سال گذشته، 904 ميليارد ريال تسهيلات اشتغال به متقاضيان بخش هاي مختلف در اين استان پرداخت شده است.