« سورنا ستاری » روز شنبه در مراسم امضای تفاهم نامه همكاری شركت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: شركت های دانش بنیان در كشور بسیار نوپا هستند و برای نخستین بار موفق شدیم با استانداردهای جهانی پنج دارو در روسیه و یك دارو را برای عرضه در اروپا به ثبت برسانیم.
معاون رئیس جمهوری بیان كرد: هم اكنون متخصصان ایرانی در حوزه های مختلف در بومی سازی فناوریهای جدید اقدامات خوبی را آغاز كرده اند و یك شركت دانش بنیان كه چهارسال پیش كار خود را در زیر پله آغاز كرده بود سال گذشته موفق به صادرات 6 هزار میلیارد تومان محصولات پیشرفته علمی شد.
وی اظهارداشت: این در حالی است كه برخی از شركت های ما آرزوی صادرات 200 تا 300 میلیارد تومان محصولات خود را به خارج از كشور داشتند و بسیاری از نسل جدید كارآفرینان از بین جوانان كمتر از 30 سال هستند.
ستاری یادآورشد: در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان و پیشرفته ما باید رعایت استانداردهای جهانی را جدی بگیریم و با نوآوری ایده ها جوانان خود را در این عرصه همواره تشویق كنیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به سابقه طولانی صنعت هوانوردی در ایران گفت: صنعت هوایی ایران در سال 1301 با راه اندازی فرودگاه قلعه مرغی شكل گرفت و در زمان جنگ سرد شرق و غرب ایران بخشی از این جنگ بود و زمانی كه جنگ تحمیلی آغاز شد ما تازه متوجه شدیم كه در این عرصه ما هیچ چیزی نداریم.
وی خواستار بومی سازی دانش صنعت هوانوردی در كشور شد و گفت: متاسفانه فرهنگ اتكا به درآمدهای نفتی اقتصاد بدون زحمت را برای ما به ارمغان آورد و این مساله اخلاق زشتی را در كشور رایج كرد و ما فكر می كنیم كه همه چیز را با درآمدهای نفتی می تواند خرید كرد.
ستاری گفت: كارافرینان و دانشمندان خریدنی نیستند بلكه ساختنی هستند و باید تلاش كنیم با سرمایه گذاری روی منابع انسانی خود در عرصه های مختلف فناوریهای جدید را بومی سازی كنیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ادامه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای فناوری های فرودگاهی و ناوبری هوایی در جمع خبرنگاران بیان كرد: شركت های دانش بنیان در عرصه صنعت هوانوردی باید بتوانند تاییدیه فنی محصولات خود را از سازمان هواپیمایی كشوری و شركت فرودگاه های كشور دریافت كنند .
ستاری اظهارداشت: با امضای این تفاهم نامه با شركت فرودگاه های كشور زمینه اشتغال بیشتری برای جوانان متخصص ایرانی فراهم شد تا شاهد عرضه بیشتر محصولات تك توسط شركت های دانش بنیان در این بخش در كشور باشیم.
معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: خوشبختانه در این نمایشگاه شركت های دانش بنیان فعال در عرصه صنعت هوایی حضور دارند و با امضای این تفاهم نامه همكاری های دو طرف در این بخش به صورت جدی دنبال خواهد شد.
وی تاكید كرد: صنعت هوایی و هوانوردی همواره در لبه آخرین فناورهای جهان قرار دارد و پیشرفت در این زمینه می تواند سرریز تكنولوژی های كشور را در این بخش به سایر بخش ها منتقل كند.
به گزارش ایرنا، همزمان با امضا این تفاهم نامه نمایشگاه دستاوردهای فناوری فرودگاهی و ناوبری هوایی كشور در حوزه های مخابراتی، ارتباطات و ناوبری هوایی، كنترل ترافیك هوایی، مدیریت بحران، تجهیزات و سامانه های فرودگاهی در شركت فرودگاه های كشور آغاز بكار كرد.
در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای فناوری، فرودگاهی و ناوبری هوایی شركت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و شركت های وابسته در معرض بازید علاقمندان قرار گرفته است.
سامانه ذخیره ساز اطلاعات (SAN) برای فرودگاه ها، راه اندازی و بهینه سازی و به روز رسانی سامانه تلفن های آی پی در فرودگاه های سراسر كشور و حراست مركزی، راه اندازی و بهینه سازی زیرساخت های شبكه هوانوردی، راه اندازی شبكه و سرورها و بهسازی زیرساخت های شبكه هوانوردی، جابه جایی مركز داده در شش فرودگاه، بهینه سازی ابنیه مركز داده ها، راه اندازی passive تجهیزات زیرساخت، راه اندازی نقاط كاربری سرورهای مالی، راه اندازی پروژه سامانه اوتوماتیك و یكپارچه اطلاعات پرواز كشوری، سامانه محاسبه عوارض فرودگاهی، سامانه طرح پرواز الكترونیك و سامانه احراز هویت مسافرین در ترمینال های فرودگاه های كشور در این نمایشگاه عرضه شده است.
اقتصام**1108** 6075
ستاری:
شركتهای دانش بنیان پارسال 450 میلیون دلار محصول صادر كردند
۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۳۲
کد خبر:
82899587
تهران - ایرنا - معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: ارزش محصولات صادراتی شركت های دانش بنیان در پایان سال گذشته به 450 میلیون دلار رسید.