۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۱۰
کد خبر: 82906510
T T
۰ نفر
طرح كارورزي در هرمزگان روان تر اجرا شود

بندرعباس - ايرنا - رييس دانشگاه علمي كاربردي هرمزگان گفت: طرح كارورزي از سوي شركت ها و بنگاه هاي طرف قرار داد اين طرح، روان تر اجرا شود.

موسي جاودان روز يكشبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين شركت ها و بنگاه ها از بابت بيمه و ماليات نگراني دارند و دانشجويان را با بي ميلي و اكراه مي پذيرند.
وي ادامه داد: حتي در صورت پذيرش، دانشجو را با جزييات كار آشنا نكرده و فرد را به كارهاي ديگر سرگرم مي كنند.
رييس دانشگاه علمي كاربردي هرمزگان اظهار داشت: با وجود اينكه دانشجويان از طريق سامانه كارورزي براي گذراندن اين دوره به شركتي معرفي مي شود اما شركت از دانشجو در كارهاي غير فني و غير تخصصي همچون پاسخگويي به تلفن ها استفاده مي كند.
جاودان بيان كرد: وقتي از مسوولان شركت توضيح خاسته مي شود، بهانه اينكه تجهيزات فني و تخصصي محرمانه است، مي آورند.
وي ياد آور شد: دانشجويان دانشگاه علمي كاربردي افزون بر 400 ساعت دوره كارورزي را بايد در شركت ها و بنگاه ها بگذرانند.
به گزارش ايرنا، درسال 78 « طرح كارورزي دانش آموختگان جوان دانشگاهي» با هدف افزايش مهارت آموزي دانش آموختگان دانشگاهي و تسهيل جذب در بازار كار كشور در وزارت صنايع و معادن و وزارت راه و ترابري وقت پيشنهاد و در سال هاي 86 و 87 نيز مورد اجرا قرار گرفت اما اجراي اين طرح با موفقيت رو به رو نشد.
دولت تدبير و اميد كه يكي از وعده ها و شعارهاي اصلي خود را رفع مشكل بيكاري در جامعه قرار داد براي حل بخشي از اين مشكل، طرح كارورزي را كه در دولت هاي گذشته با شكست مواجه شده بود مجدد احيا و در دستور كار قرار داد.
در دولت يازدهم در سال 95 اجراي اين طرح براي سال 96 در نشست شوراي عالي اشتغال به تصويب رسيد و بر پايه ماده 71 قانون برنامه ششم توسعه، در سال جديد برنامه اجراي آن آغاز شد.
طرح كارورزي در واقع براي افزايش اشتغال مصوب شده تا برپايه آن دانش آموختگان دانشگاه در سنين 23 تا 34 سال به مدت ٦ ماه تا يك ‌سال با توافق كارفرما در بنگاه‌ها، دوره كارورزي را به خوبي بياموزند و كارورزان در اين طرح زير پوشش بيمه حوادث قرار ‌گيرند و يك سوم حداقل دستمزد به آنها پرداخت شود.
3219 /6048