به گزارش ايرنا، تلاش براي گسترش شعاع آموزشهاي فني و حرفهاي در بدنه جامعه و همچنين استقرار اين نظام آموزشي، امري است كه بايد بيش از گذشته به آن پرداخت.
براساس آمار 40 درصد بيكاران كشور و استان سمنان دانشآموختگان دانشگاهها هستند كه مهارت آموزي از راهبردهاي اصلي نجات جامعه در شرايط كنوني براي خروج از بيكاري و ايجاد اشتغال است.
مديركل آموزش و پرورش استان سمنان روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا، مهارت آموزي و خلاقيت در بخش علمي و آموزشي را جزو اولويت اين نهاد آموزشي برشمرد و گفت : همزمان با سمنان پنج استان ديگر در كشور در بخش مهارت آموزي آغاز به كار كردهاند كه سمنان در اين امر پيشرو است.
محمد دستوراني با بيان اين كه در سال جاري 6 هزار نفر به عنوان طرح ايران مهارت، از ظرفيت سازمان آموزش فني و حرفهاي و آموزشكده فني آزاد بهره مند مي شوند.
وي اظهارداشت : بهرهمندي از ظرفيت آموزشكده فني و دانشگاه آزاد و كارگاهها و امكانات آن در قالب قرارداد از جمله برنامههاي اولويت دار آموزش و پرورش براي ترويج مهارت آموزي است.
وي تجهيز كارگاه ها و آزمايشگاه ها در هنرستانها و دبيرستانها كه مراكز مهارت آموزي به شمار مي روند را ضروري دانست گفت : ساماندهي دبيرستانهاي كار و دانش كه از امكانات كارگاهي و آزمايشگاه مستهلك برخوردارند براي ترويج فرهنگ مهارت آموزي در استان ضروري است.
دستوراني تصريح كرد : مهارتآموزي فرصت شغلي ارزشمند براي دانش آموختگان آينده است و اين طرح پاسخگوي بخش بزرگي از نيازهاي امروز جامعه در بحث بيكاري است.
مديركل آموزش و پرورش استان سمنان گفت : دانشآموزاني كه در شاخه هاي نظري مانند علوم تجربي، رياضي و علوم انساني تحصيل ميكنند مكلف به گذراندن دوره مهارت آموزي زندگي و حرفهاي خواهند شد و طبق بررسيهاي ميداني تعداد دانش آموختگان فاقد مهارت در استان قابل توجه است.
به گزارش ايرنا، بيش از يكصد و 20 هزار دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان اسمنان تحصيل مي كنند و براساس آمار موجود بيش از 40 درصد از جمعيت بيكار سمنان از افراد دانش آموخته دانشگاه ها هستند.
دستكم 120 هزار دانش آموز استان سمنان در يكهزار مدرسه تحصيل مي كنند.
6026/7342
سمنان- ايرنا- يكي از راهكارهاي اصولي براي كاهش يارفع معضل بيكاري روي آوردن دانش آموزان و متقاضيان كار به مهارت آموزي است كه استان سمنان در تحقق اين امر مهم در كشور، پيشرو است.