مجتبي كرمي منش، دوشنبه به ايرنا اظهار داشت: به مناسبت ماه مبارك رمضان، بازرسي هاي بهداشت محيط از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي اين شهرستان تشديد شده و در 2 نوبت صبح و عصر از اين مراكز و به ويژه از قنادي ها و اماكني كه در طبخ و عرضه مواد غذايي فعاليت دارند، بازرسي صورت مي گيرد.
وي افزود: در اين بازرسي ها از تجهيزات قابل حمل (پرتابل) مانند سنجش دما، سنجش سلامت روغن و سنجش بار ميكروبي مواد غذايي استفاده مي شود و در صورتي كه ماده غذايي نظير روغني كه براي تهيه زولبيا مورد استفاده قرار مي گيرد ناسالم باشد يا ماده غذايي در شرايط نامناسب نگهداري شود، كارشناسان بهداشت محيط مواد غذايي ناسالم را توقيف خواهند كرد .
او بيان كرد: كارشناسان اين واحد در تمام ساعات شبانه روز آماده رسيدگي به شكايات مردمي هستند و شهروندان مي توانند به صورت 24 ساعته از طريق سامانه 190شكايات بهداشتي خود را ثبت كنند.
شهرستان فسا در فاصله 130كيلومتري جنوب شرقي شيراز قرار دارد.
9653 /6118
شيراز- ايرنا- مسئول واحد بهداشت محيط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي فسا گفت: بازرسان اين واحد در بازرسي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي اين شهرستان، 350 كيلوگرم مواد غذايي غيرقابل مصرف و فاسد را جمع آوري كردند.