محمدهژير يوسفي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين طرح با مشاركت هفت گروه بازرسي شامل سه گروه ثابت و چهار گروه سيار از 27 ارديبهشت (اول رمضان) شروع و تا 25 خرداد تداوم داشت.
وي اضافه كرد: اين گروه هاي بازرسي در مجموع 2 هزار و 984 مورد از مراكز عرضه فرآورده هاي خام دامي بازديد كرده و اين مقدار فرآورده را كشف و ضبط كردند.
يوسفي افزود: اين مواد غيرقابل مصرف شامل ماهي، فرآورده هاي لبني، گوشت قرمز و مرغ زنده بود كه پرونده تخلف اين مراكز به تعزيرات حكومتي استان كردستان ارسال شد.
وي يادآور شد: اين مواد غيرقابل مصرف با توجه به اينكه مي توانست سلامتي شهروندان را تهديد كند با دستور مقامات قضايي به صورت بهداشتي و اصولي معدوم شد.
وي تاكيد كرد: با توجه به افزايش تقاضاي مصرف انواع فرآورده خام دامي در ايام ماه مبارك رمضان و در راستاي نظارت مستمر بر چگونگي رعايت ضوابط و مقررات بهداشتي در اماكن تهيه، توليد، توزيع، نگهداري و عرضه انواع فرآورده خام دامي، طرح تشديد نظارت بهداشتي بر اينگونه اماكن اجرا شد.
رئيس شبكه دامپزشكي سنندج گفت: در طول اين ماه اين گروه هاي دامپزشكي در 2 نوبت صبح و عصر حتي در ايام تعطيل فعاليت مستمري بر بازار عرضه فرآورده هاي خام دامي داشتند.
به گزارش ايرنا، در شهرستان سنندج و روستاهاي اطراف آن يك هزار و 200 واحد عرضه فرآورده خام دامي و يك واحد كشتارگاه صنعتي دام فعاليت مي كنند كه روزانه 120 راس دام سبك و 50 راس دام سنگين و در اين كشتارگاه صنعتي و روزانه 25 تُن مرغ در كشتارگاه طيور ذبح مي شود.
جمعيت دامي شهرستان سنندج 90 هزار راس دام سبك و 85 هزار راس دام سنگين است.
3020/9102
سنندج - ايرنا - رئيس شبكه دامپزشكي سنندج گفت: بازرسان اين شبكه در قالب طرح تشديد نظارت بر بازار عرضه مواد خام دامي، 6 هزار و 350 كيلوگرم فرآورده خام دامي غير قابل مصرف را كشف و ضبط كردند.