دراين مطلب آمده است: همه ي ما هر روز ندانسته غذاهايي را مصرف مي كنيم كه ما را به سمت علامت خطر مرگ هل مي دهند. آشنايي با اين مواد غذايي سبب مي شود رژيم غذاييمان را براي داشتن زندگي سالم اصلاح كنيم.
رژيم غذايي نادرست در دراز مدت بر سلامت تاثير منفي مي گذارد و مي تواند حتي سبب خطر مرگ انسان شود. همه ي ما به مصرف روزانه برخي ماد غذايي عادت كرده ايم بدون اينكه از خطر آن ها براي سلامت مان با خبر باشيم. در اين مطلب قصد داريم مواد غذايي كه مصرف روزانه شان خطر مرگ را به همراه دارد به شما معرفي كنيم.
رب گوجه كنسرو شده
رب گوجه كنسروي يك قاتل با چهره مبدل است، اين ماده غذايي منبع پنهان قند است؛ رب گوجه كنسروي ميتواند خطر ابتلا به چاقي، ديابت، بيماري قلبي و حتي پوسيدگي دندان را افزايش دهد، بهتر است با استفاده از گوجه فرنگي تازه و ادويهجات دلخواه خود، بدون اضافه كردن شكر يا نمك تازه رب خانگي يا پوره درست كنيد.
نوشيدنيهاي گازدار
نوشيدنيهاي گازدار يكي از بدترين دشمنان شما هستند، آنها بر پوست، سطح قند خون، هورمونها و سلامت روان شما اثر مخربي ميگذارند. تمام اين نوشيدنيها منبع قند، مواد افزودني نگهدارنده و رنگهاي خوراكي هستند، حتي نوع بدون قند آنها نيز بهتر است نوع داراي قند آنها نيست.
قند و شكر
شكر علاوه بر افزايش ميزان قند خون و ايجاد چربي، ميتواند به بيماري قلبي منجر شود، براي كاهش ابتلا به ديابت، سرطان، چاقي، بيماريهاي قلبي و خيلي بيماريهاي ديگر از مصرف قند خودداري كنيد، به جاي شكر ميتوانيد ميوه شيرين استفاده يا عسل را جايگزين آن كنيد.
كالباس
كالباس، سالامي، ژامبون، بولونيا و غيره سرشار از نيترات، سديم، مواد نگهدارنده و افزودني هستند،. تمام اين مواد ميتوانند خطر ابتلا به سرطان، بيماريهاي قلبي، ديابت و حتي مشكلات رفتاري و يادگيري را در كودكان افزايش دهد.
روغن نباتي
روغن نباتي بخشي از تركيب غذاهاي ماست، اما بعضي از روغنهاي نباتي از لحاظ ژنتيكي دستكاري شده هستند و ما از اثرات درازمدت آنها هيچ آگاهي نداريم، علاوه بر اين، روغنهاي نباتي حاوي چربيهاي خطرناكي هستند كه ميتوانند باعث بيماريهاي قلبي عروقي، چاقي، سرطان و آلزايمر شوند، به جاي روغن نباتي از روغن زيتون، روغن نارگيل يا روغن آووكادو استفاده كنيد.
كره مارگارين
مارگارين يكي از ناسالمترين مواد خوراكي روي زمين است، مارگارين با روغنهاي نباتي هيدروژنه ساخته شده است؛ مارگاريت حاوي چربي ترانس است و ميتواند به قلب، رگهاي خوني و سطح كلسترول شما آسيب برساند.
سوسيس
هات داگ و انواع سوسيسهاي دودي حاوي مقدار زيادي مواد نگهدارنده هستند، پزشكان اثر منفي مصرف هات داگ را با كشيدن سيگار مقايسه ميكنند؛ سوسيس با داشتن مقادير زيادي سديم خطر ابتلا به سرطان را افزايش ميدهد.
چيپس
تمام مواد غذايي سرخ شده از جمله چيپس حاوي ماده خطرناكي به نام آكريلآميد هستند، آكريلاميد خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، پستان، پروستات و ركتوم را افزايش ميدهد، بهتر است به جاي سرخ كردن سيب زميني، روي آن را با روغن زيتون و كمي نمك بپوشانيد و در فر قرار دهيد.
انواع سس سالاد
سس سالاد سرشار از شكر، رنگ مصنوعي و شربت ذرت با فروكتوز بالا است، بهتر است به جاي آن از آب ليمو، سركه سيب، سركه بالزاميك و روغن زيتون استفاده كنيد.
شيرين كنندههاي مصنوعي
اغلب اين شيرين كنندهها بدتر از شكر هستند، شيرين كنندههاي مصنوعي از قبيل آسپارتام، نوتام، پتاسيم، آتيسولفام و غيره گرچه كالري كمتري دارند، اما خطر ابتلا به ديابت، فشار خون بالا، بيماريهاي قلبي و سندرم متابوليك را افزايش ميدهند، بسياري از آدامسهاي بدون قند حاوي آسپارتام هستند كه خطرناك ترين ماده در جهان است، به جاي شكر از جايگزينهاي سالمتر آن مانند عسل، شربت افرا و شربت آگاو استفاده كنيد.
نان سفيد، آرد تصفيه شده
نان سفيد اگر از آرد تصفيه شده درست شده باشد، مضر است. در اين حالت آرد سفيد از تمام فيبرهاي غذايي، مواد معدني و ويتامينها محروم ميشود، آنچه شما به عنوان نان سفيد مصرف ميكنيد، مخلوط غلات با مواد شيميايي است، اما مصرف آن خطر ابتلا به افزايش وزن، آسيب تيروئيد و آسيب اندام را به همراه دارد.
كباب
صرف نظر كردن از بوي كباب دشوار است، مواد شيميايي كه طي فرآيند كباب كردن، وارد گوشت ميشوند با خطر ابتلا به سرطان پانكراس و سرطان پستان همراه است، سعي كنيد مصرف كباب را محدود كنيد يا براي كاهش ميزان مواد سرطانزا رزماري به همبرگر خود بيفزاييد.
شكلات انرژيزا
اين ماده خوراكي براي ورزشكاراني كه به منبع سريع انرژي نياز دارند مفيد است، اما اين خوراكي حاوي مقادير زياد قند، شربت ذرت فروكتوز بالا، نگهدارندهها و حتي گاهي حاوي چربي ترنس هستند، بنابراين آنها يك بمب مخفيانه هستند.
فست فود
فست فود طعم خوبي دارد اما چه چيزي باعث طعم خوب آن شده است؟ همان چيزهايي كه شما را آهسته ميكشند: چربي ترانس، قند، نمك، مواد نگهدارنده، افزودنيها، رنگها و ساير مواد شيميايي، فست فود ميتواند خطر ابتلا به ديابت، بيماري قلبي عروقي، سرطان، اختلالات رفتاري، افزايش وزن، اختلالات متابوليكي و غيره را افزايش دهد.
غلات صبحانه بسته بندي شده
غلات بسته بندي شده در واقع حاوي قند، رنگ مصنوعي، نگهدارندهها، محصولات GMO هستند، اغلب مواد مغذي آنها قبل از پردازش از بين ميرود.
آب ميوههاي تجاري
آب ميوههاي تجاري اغلب شامل شكر، رنگ، نگهدارندهها هستند، آنها ممكن است مواد مغذي خود را در طي پاستوريزاسيون از دست داده باشند.
نمك
مصرف زياد نمك، احتمال ابتلا به فشار خون بالا و بيماري قلبي عروقي را افزايش ميدهد، ميزان استاندارد مصرف سديم، 3.75 گرم در روز است.
8006**3042
پايگاه خبري زاهدان پيگير روز دوشنبه مطلبي با عنوان «اين مواد غذايي آرام آرام شما را مي كشند» منتشر كرده است.