سید رسول حسینی عصر یكشنبه در بازدید از كمپ های ترك اعتیاد شهر همدان اظهار داشت: رویكرد اجتماعی كردن مبارزه با مواد مخدر در اولویت برنامه های دولت است بنابراین برای عملی شدن این مطالبه باید از توان مردمی به ویژه خیران بهره گرفت.
وی اضافه كرد: برخی از مراجعه كنندگان به ترك اعتیاد برای چندمین نوبت در این مراكر پذیرش می شوند كه این وضعیت ضرورت تصویب آیین نامه هایی برای حمایت از بهبود یافتگان را بیشتر نمایان می كند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان، تامین هزینه بستری شدن در كمپ ها، روگردانی خانواده ها از افراد معتاد و حمایت نكردن آنها، بیكاری پس از ترخیص شدن از كمپ را از مشكلات فرا روی معتادان بهبود یافته دانست.
حسینی تاكید كرد: برای حل این معضل ابتدا باید حرفه آموزی به معتادان بهبود یافته جدی دنبال شود همچنین پس از دریافت كارت مهارت توسط آنان، تسهیلاتی در اختیار بهبود یافتگان قرار گیرد.
وی گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته امسال 570 تن از بهبود یافتگان به صورت رایگان در مراكز فنی و حرفه ای این استان مهارت فرا می گیرند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان از اشتغال 30 تن از بهبود یافتگان از اعتیاد در سال گذشته خبر داد و تاكید كرد: كارفرمایانی كه بهبود یافتگان را در كارگاه های خود به كار گیرند مشمول تخفیف 50 درصدی بیمه می شوند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان همدان نیز گفت: با تلاش عوامل این مجموعه و همكاری سایر نهادهای معتادان متجاهر از سطح شهر جمع آوری و تحویل مركر ماده 16 شد.
سرهنگ هادی نجاریان افزود: خانواده بسیاری از معتادان با مشكلات شدید مالی روبرو هستند و توان كافی برای مداوا و درمان او را ندارند.
معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان نیز بیان كرد: وظایف و عملكرد كمپ ها برای ترك اعتیاد مشخص است بنابراین باید با توجه به پروتكل الحاقی، تیم درمانی خاصی برای معتادان به كار گرفته شود.
امیر كوكائیان ادامه داد: 40 كمپ ترك اعتیاد هم اینك در این استان فعال هستند و از لحاظ فضا، نیروی انسانی و نیروی درمانی خدمات لازم را به معتادان ارائه میدهند.
26 ژوئن كه مصادف با پنجم تیر است به عنوان روز جهانی مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده و اول تا ششم تیر هر سال هفته مبارزه با مواد مخدر در ایران است.
7526/2087
همدان- ایرنا- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: برای حل معضل اعتیاد باید ضوابط اداری را كنار بگذاریم و خیران را وارد این كار كرد؛ چراكه اعتبارات و اقدامات دولتی در این زمینه كافی نیست.