سید رسول حسینی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: روند مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی تغییر یافته و این روند مختص به كل كشور است.
وی علت افزایش گرایش به مصرف مواد صنعتی گُل را سهولت كشت، حمل و نقل و مصرف آن نسبت به سایر مواد مخدر عنوان كرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان افزود: طبق آخرین بررسی های صورت گرفته بین گروه سنی 15 تا 65 سال میانگین سن اعتیاد در بین قشر آقایان و بانوان این استان 29 سال است.
حسینی تاكید كرد: این به معنای گرفتار نشدن افراد كم سن و سال در دام اعتیاد نیست، بلكه در یك نمونه یك نوجوان 15 ساله از سن پنج سالگی معتاد به مصرف موادمخدر شده بود.
وی اظهار داشت: مركز ماده 16 برای نگهداری از معتادان متجاهر و فاقد سرپناه و مكان مناسب راه اندازی شده و معتادان به مدت سه ماه در این مركز تحت درمان قرار می گیرند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان گفت: شمار معتادتان متجاهر این استان كمتر از 150 تن براورد شده است و بیشتر شاكیان این افراد خانواده هایشان هستند.
حسینی تاكید كرد: حمایت از بهبود یافتگان یكی از دغدغه اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر است كه در این زمینه باید آیین نامه مراقبت بعد از خروج كه متولی آن معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری است، اجرایی شود.
وی فراهم نبودن بستر آموزش بهبود یافتگان را از دیگر مشكلات دانست و از انعقاد تفاهم نامه با سازمان آموزش فنی حرفه ای برای افراد آسیب دیده حتی ساكن در دورترین نقاط این استان خبر داد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان افزود: بهبود یافتگان از دامن اعتیاد در صورت یادگیری حرفه ای در مركز آموزش و فنی و حرفه ای می توانند از تسهیلات 100 تا 150 میلیون ریالی با كارمزد 2 درصد بهره مند شوند.
حسینی اضافه كرد: همچنین كارفرمایانی كه اقدام به ایجاد اشتغال برای افراد بهبود یافته و خانواده آنان می كنند از 50 درصد تخفیف مالیاتی برخوردار می شوند.
6.5 تن انواع مواد مخدر سال گذشته و یك تن و 300 كیلوگرم فصل بهار امسال در استان همدان كشف و ضبط شده است.
7526/2090
همدان- ایرنا- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان گفت: طبق آخرین آمار و اطلاعات به دست آمده از طرح شیوع شناسی، این استان در زمینه مصرف مواد مخدر رتبه 22 كشور را دارد.