عمر بلوچ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: شهرستان چابهار از نظر اقتصادي، تجاري، گردشگري و ورزش هاي آبي ساحلي ظرفيت هاي زيادي دارد.
وي گفت: چابهار از قطب هاي مهم رشته هاي ورزشي فوتبال، كريكت و ورزش هاي آبي ساحلي است و بايد سرانه فضاهاي ورزشي آن متناسب با استعدادهاي آن آماده سازي شود.
رئيس اداره ورزش و جوانان چابهار گفت: اين شهر هم اينك داراي يك باب استخر سرپوشيده بدون سونا و جكوزي و يك سالن سرپوشيده به مساحت هزار و 260 مترمربع است.
وي ادامه داد: يك سالن و چمن مصنوعي ميني فوتبال در روستاي تيس، يك سالن فرسوده و نيازمند تعمير و چمن مصنوعي ميني فوتبال در شهر نگور دشتياري و يك زمين چمن مصنوعي ميني فوتبال در شهر پلان است.
بلوچ بيان كرد: ساخت بيش از ۱۵ سالن ورزشي و مجموعه ورزشي فوتبال، فوتسال و واليبال در مراكز بخش ها، دهستان ها و روستاهاي پرجمعيت و بيش از ۴۰ زمين ميني فوتبال چمن روستايي از درخواست هاي مهم ورزشكاران در چند سال گذشته است.
وي گفت: ورزشكاران شهرستان چابهار نبايد از نظر سرانه فضاي ورزشي يكي از محروم ترين مناطق استان سيستان و بلوچستان و كشور باشند و استعدادهاي آنان شكوفا نشود.
بلوچ ادامه داد: ساخت ورزشگاه كريكت به عنوان يكي از نيازهاي اصلي ورزشكاران اين رشته در چابهار از سال 1391 در زميني به مساحت 16 هزار مترمربع آغاز و تاكنون30 ميليارد ريال براي ساخت آن هزينه شده است.
وي با بيان اينكه ساخت ورزشگاه كريكت در شهر چابهار به كندي پيش مي رود و در طول 6 سال گذشته فقط 30 درصد پيشرفت فيزيكي دارد، خاطرنشان كرد: 35 ميليارد ريال ديگر براي تكميل اين ورزشگاه مورد نياز است.
بلوچ تصريح كرد: بيشترين بازيكنان كريكت كشور و ملي پوشان تمام رده هاي مختلف ملي از شهرستان هاي چابهار، كنارك و نيكشهر هستند.
وي بر تكميل طرح هاي نيمه تمام ورزشي، آماده سازي زيرساخت هاي ورزشي و توجه به ورزش فوتبال، كريكت و ورزش هاي آبي ساحلي در شهرستان چابهار تاكيد كرد و افزود: توجه به ورزش اين شهرستان رتبه و جايگاه ورزش استان سيستان و بلوچستان را در كشور ارتقا خواهد داد.
رئيس اداره ورزش و جوانان چابهار ادامه داد: ساخت سالن ورزشي 2 هزار نفري اين شهرستان از ديگر طرح هاي ورزشي نيمه تمام است كه با گذشت 13 سال 70 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي گفت: 85 ميليارد ريال براي ساخت اين طرح تا كنون هزينه شده و براي تكميل آن 30 ميليارد ريال ديگر مورد نياز است.
بلوچ تصريح كرد: ورزشگاه چمن مصنوعي فوتبال از ديگر طرح هاي نيمه تمام ورزشي چابهار است كه در طول 6 سال گذشته 30 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي افزود: براي ورزشگاه فوتبال به مساحت 18 هزار مترمربع 35 ميليارد ريال هزينه شده و براي تكميل آن 55 ميليارد ريال ديگر مورد نياز است.
بلوچ گفت: 2 هزار و 600 ورزشكار در رشته فوتبال در چابهار فعال هستند.
به گزارش ايرنا شهرستان چابهار از توابع استان سيستان و بلوچستان براساس سرشماري آبان سال 1395 با جمعيت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان هاي نيكشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به كشور پاكستان، از جنوب به درياي عمان(مكران) و از غرب به شهر كنارك متصل است.
3043**3213
چابهار- ايرنا - رئيس اداره ورزش و جوانان چابهار در جنوب سيستان و بلوچستان گفت: سرانه فضاي ورزشي براي هر نفر در سطح شهر و روستاهاي اين شهرستان 16 صدم مترمربع است و در رتبه آخر و نوزدهم در بين شهرستان هاي استان قرار دارد.