به گزارش ایرنا، قدرت الله بیگلری روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: شهرهای بروجن، فرادنبه، فرخشهر، سفیددشت، سامان و شهركرد در پی وقوع یك دهه خشكسالی و افت منابع آب زیرزمینی با مشكل تامین آب روبه رو است، اما با مدیریت به موقع مانع از بحرانی تر شدن وضعیت شدیم.
وی ادامه داد: تنها شهر استان كه وضعیت تامین آب آن بحرانی است و با تانكر آبرسانی می شود شهر سردشت در شهرستان لردگان است كه برای رفع مشكل آن طرح انتقال آب از آتشگاه در حال اجراست.
بیگلری تصریح كرد: همچنین تامین آب شهر 'كاج' نیز اگرچه تحت مدیریت شركت آب و فاضلاب روستایی است اما از آنجا كه به سبب فشار كم آب، كه از چشمه دزداران و سرداب به مناطق پایین دست منتقل می شود، این شهر با مشكل تامین آب مواجه شده است و برای رفع آن یك چاه در منطقه را وارد مدار كرده ایم.
مدیرعامل شركت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری با بیان اینكه آب این چاه مورد قبول مردم شهر كاج نیست، افزود: درحالی كه مردم نگران سلامت آب هستند، اما كیفیت آب مورد تایید علوم پزشكی قرار گرفته است.
بیگلری با بیان اینكه خط قرمز ما در شركت آب و فاضلاب شهری كیفیت آب است، اظهار داشت: گرچه نیترات آب در برخی مناطق استان از حد استاندارد بالاتر است، اما با استفاده از روش رقیق سازی میزان نیترات، آب مصرفی استان را به حد استاندارد رسانده ایم.
وی با تاكید در امر مصرف بهینه آب شرب، میانگین مصرف آب در استان را بیش از حد مجاز دانست و گفت: میزان مصرف سرانه آب در استان بین 180 تا 200 لیتر نفر بر روز است، اما استاندارد مصرف سرانه 176 لیتر نفر بر روز می باشد.
به گزارش ایرنا، 217 هزار مشترك با جمعیتی بیش از 530 هزار نفر در 39 شهر چهارمحال و بختیاری از آب شرب سالم بهره مند هستند.
چهارمحال و بختیاری دارای 9 شهرستان با جمعیتی افزون بر 957 هزار نفر است.
چهارمحال و بختیاری زمانی تامین كننده بخش مهمی از آب فلات مركزی و جلگه خوزستان بود اما خشكسالی یك دهه اخیر باعث كاهش 70 درصدی منابع آبی این استان شده است.
7363/2097
شهركرد- ایرنا- مدیرعامل شركت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری گفت: اگرچه در تابستان امسال قطعی آب در هیچ یك از شهرهای استان نداشته ایم، اما تامین آب 6 شهر در مرز بحران قرار دارد.