به گزارش ايرنا از روابط عمومي ارتش، وابستگان نظامي كشورهاي پاكستان و ژاپن امروز (دوشنبه 15 مرداد 97) در ديدارهايي جداگانه با حضور در ستاد نيروي دريايي راهبردي ارتش جمهوري اسلامي ايران با امير دريادار حسين خانزادي فرمانده نيروي نداجا ديدار و گفت و گو كردند.
امير دريادار حسين خانزادي فرمانده نيروي دريايي ارتش در ديدار وابستگان نظامي قديم و جديد پاكستان گفت: اميدواريم بتوانيم روابط حسنه و پايداري راكه بين جمهوري اسلامي ايران و جمهوري پاكستان و به خصوص نيروي دريايي ارتش دو كشور وجود دارد، به نحو احسن ارتقا دهيم.
وي افزود: علاقمندي براي حضور ديگران در اين منطقه به معني خوش آمدگويي به آنها است و اين همان امنيت عاريه اي است و امنيتي كه به اين صورت باشد، پايدار نخواهد بود.
فرمانده نيروي دريايي راهبردي ارتش جمهوري اسلامي ايران با تاكيد بر تبادل آموزش ها و تجربيات بين دو نيروي دريايي ارتش ايران و پاكستان تصريح كرد: ما كشور و مردم پاكستان را برادران خود ميدانيم و خوشحاليم كه به عنوان يك كشور دوست و برادر هميشه در كنار اين كشور باشيم.
دريادار خانزادي با اشاره به مدت رياست ايران بر آيونز (IONS) تاكيد كرد: بايد بتوانيم با كشورهاي منطقه براي انجام هرچه بهتر تعامل در راستاي بهبود و افزايش امنيت در دريا موقعيت بهتري كسب كنيم و در اين راه كشور پاكستان را همواره در كنار خود احساس مي كنيم.
اجلاس فرماندهان نيروهاي دريايي كشورهاي حاشيه اقيانوس هند (آيونز) شامل 23 عضو دائم و 9 عضو ناظر است و نيروي دريايي راهبردي ارتش جمهوري اسلامي ايران نيز جزو اعضاي دائم اين اجلاس به شمار مي رود.
اين اجلاس كه تاكنون پنج دوره آن در كشورهاي مختلف برگزار شده است، بزرگترين اجلاس نظامي تاريخ ايران است كه نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران به مدت 2 سال رياست آن را برعهده دارد.
هدف از تشكيل اجلاس فرماندهان نيروي دريايي اقيانوس هند، افزايش همكاري دريايي كشورهاي ساحلي اقيانوس هند و استفاده از ظرفيت تمام اين كشورها براي مقابله با چالش ها به خصوص امنيت و ثبات دريايي است.
فرمانده نيروي دريايي راهبردي ارتش جمهوري اسلامي ايران از كاپيتان «فيصل شاه» وابسته نظامي قديم كشور پاكستان تشكر و براي او آرزوي موفقيت كرد.
در اين مراسم فيصل شاه با اشاره به روابط حسنه نيروي دريايي ارتش ايران و پاكستان گفت: در مدت حضور بنده به عنوان وابسته نظامي در ايران چند موضوع مهم از جمله سه بار حضور شناورهاي پاكستاني در ناوگان دريايي بندرعباس، اعزام كشتي بادباني رهنورد براي آموزش افسران، بازديد شناورهاي نيروي دريايي ارتش از بندر كراچي و حضور فرمانده نيروي دريايي كشور پاكستان بعد از 18 سال در ايران اتفاق افتاد كه بسيار مهم و حائز اهميت بود.
وي افزود: همواره تعاملات بين دو نيروي دريايي ايران و پاكستان پايدار و مبتني بر ديپلماسي دريايي بوده و بازديد متقابل از ناوگان هاي دريايي وجود داشته است.
امير دريادار خانزادي همچنين در ديداري جداگانه با وابسته نظامي ژاپن گفت: علاقمنديم از ظرفيت هاي جغرافيايي، تاريخي، ژئوپلتيكي و فناوري بين دو كشور ايران و ژاپن استفاده كنيم. در اجلاس آيونز ملاقاتهايي با مقامات ژاپني داشتيم اما به دنبال جلسات ديگري هستيم تا بتوانيم روابط دريايي خود را گسترش دهيم.
وابسته نظامي ژاپن نيز اظهار داشت: پيام شما را به توكيو منتقل مي كنم و بسيار اميدوارم بتوانم بر تقويت روابط حسنه دو كشور بيافزايم.
اجتمام*7029*1834
فرمانده نيروي دريايي ارتش:
امنيت اقيانوس هند را با همكاري همسايگان تامين مي كنيم
۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۳
کد خبر:
82993075
تهران- ايرنا- فرمانده نيروي دريايي ارتش در ديدار با وابستگان نظامي پاكستان و ژاپن گفت: اميدواريم فارغ از كشورهاي بيگانه بتوانيم امنيت اقيانوس هند را فقط با حضور و همكاري كشورهاي منطقه برقرار كنيم.