به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین فیروزی روز یكشنبه در نهمین جلسه كارگروه اشتغال استان اظهار داشت: سهم اعتبارات اشتغال پایداری روستایی استان 2 هزار و 600 میلیارد ریال است كه تاكنون یك هزار و 300 میلیارد ریال آن تخصیص یافته كه از این مبلغ، یك هزار و 30 میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.
وی در خصوص تسهیلات200 میلیارد ریالی اشتغال فناوری اطلاعات نیز افزود: حدود 90 میلیارد ریال از این میزان غیر قابل جذب است كه برای جلوگیری از بازگشت این اعتبار، به صورت شناور به بخش كشاورزی تعلق می گیرد تا در فرصت باقی مانده از آن استفاده شود.
فیروزی با بیان اینكه همه ما نسبت به دو حوزه اشتغال خانگی و تسهیلات اشتغال خرد حساس هستیم، تاكید كرد: بانكها در سال قبل حمایت خوبی انجام دادند و امسال هم با توجه به فراگیر بودن افراد در محدوده جغرافیایی استان امیدواریم كه به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
معاون هماهنگی و توسعه منابع انسانی كردستان پرداخت تسهیلات مشاغل خانگي و حمایتي را در ارتقای معیشت خانوارها موثر دانست و تاكید كرد: از مدیران، فرمانداران و روساي بانك ها انتظار عملكرد 100 درصدي در جذب و پرداخت این اعتبارات را داریم.
مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی كردستان نیز در این جلسه پیش بینی كرد 350 میلیارد ریال اعتبار باقی مانده تخصیصی سهم اشتغال پایدار روستایی تا پایان هفته دولت پیگیری و از سوی بانك ها پرداخت شود.
برهان صلواتی با بیان اینكه كردستان آماده بررسی و معرفی طرح ها به بانك ها در بخش 50 درصد دوم است، اظهار داشت: برای تسریع در روند پرداخت تسهیلات مرحله دوم، طرح های مختلفی به ارزش چهار هزار و 200 میلیارد ریال به بانك ها ارسال شده است.
مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی در خصوص معرفی طرح های مختلف به كارگروه ملی نیز گفت: مجموع طرح های معرفی شده به كارگروه اشتغال كشور 15 مورد به میزان 2 هزار میلیارد ریال است كه از این تعداد چهار طرح به مبلغ 340 میلیارد ریال به علت اصلاح برگشت خورده و بقیه طرح ها نیز در بانك ها و دستگاه های اجرایی در حال بررسی هستند.
صلواتی در خصوص پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی اضافه كرد: در این بخش استان عملكرد خوبی داشته بطوریكه از سهم 198 میلیارد ریالی اختصاصی تاكنون 162 میلیارد ریال پرداخت شده است.
به گزارش ایرنا، تسهیلات تصویب شده در حوزه اشتغال كردستان از محل اعتبارات سال 96 حدود 10 هزار میلیارد ریال بود كه تاكنون 50 درصد از این سهمیه به بانك ها ابلاغ شده و شورای اشتغال استان و كارگروه های شهرستانی نیز طرح هایی بیشتر از سهمیه 50 درصدی به بانك ها معرفی كرده اند.
این میزان تسهیلات در سه حوزه منسجم شامل 6 هزار و 420 میلیارد ریال اشتغال فراگیر، 2 هزار و 600 میلیارد ریال اشتغال پایدار روستایی و 335 میلیارد ریال برای مشاغل خانگی است.
3034/ 3020
معاون استاندار كردستان:
100 درصد سهم تسهیلات اشتغال پایداری روستایی كردستان جذب شود
۲۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۳۷
کد خبر:
83006144
سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری كردستان گفت: با توجه به اهمیت اشتغال روستایی در توسعه استان، 100 درصد سهم تسهیلات در نظر گرفته شده برای این بخش باید جذب و در اختیار متقاضیان قرار گیرد.