به گزارش روز دوشنبه گروه علمي از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، تسريع اجراي تحقيقات و پژوهش در صنعت نفت همچون طرح تحقيقاتي، طرح پسادكتري و رساله دكتري، ثبت بينالمللي اختراعات از اهداف موردنظر در امضاي تفاهم نامه است.
بر اساس اين گزارش، نصرت اله ضرغام رئيس صندوق در نشست با جعفر توفيقي رئيس پژوهشگاه صنعت نفت پيشينه اي از فعاليت ها، مأموريت، اهداف و گستردگي چتر حمايت هاي صندوق را يادآور شد و اظهار داشت: سال 1396 با رشد چشمگيري در ارسال طرح به صندوق از سوي پژوهشگران روبرو بوديم به گونه اي كه نسبت به سال 1395شاهد رشد 50 درصدي بوديم.
ضرغام در ادامه گفت: صندوق كمك به تقويت و توسعه زيرساخت هاي علم، فناوري و نوآوري در كشور، كمك و حمايت از پژوهشگران، فناوران و نوآوران و كمك به تحقيقات تحول آفرين را به عنوان 3 محور كاري خود به منظور شكوفايي امور تحقيقاتي كشور در راستاي توليد علم، فناوري و تجاري سازي در نظر گرفته است.
وي در بخشي ديگر از سخنان خود با اشاره به برگزاري اجلاس منطقه آسيا و اقيانوسيه شوراي جهاني پژوهش در 30 آبان ماه كه براي نخستين بار در ايران و به ميزباني صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي برگزار مي شود، بيان كرد: در اين اجلاس بنياد ها و موسسات پژوهشي كشورهايي همچون استراليا، اتريش، آرژانتين، آفريقاي جنوبي، آلمان، اندونزي، انگلستان، برزيل، كره جنوبي، پاكستان، تايلند، چين و بسياري ديگر از كشور هاي صاحب نام در حوزه پژوهش حضور دارند.
در ادامه اين نشست، تفاهم نامه با مفاد همكاري در زمينه اجراي تحقيقات و پژوهش در صنعت نفت شامل طرح تحقيقاتي، طرح پسادكتري و رساله دكتري، ثبت بينالمللي اختراعات در حوزه تحقيقاتي نفت و حمايت از برگزاري كارگاههاي آموزشي ملي و بينالمللي در داخل كشور در حوزه تحقيقاتي صنعت نفت به امضاي ضرغام و توفيقي رسيد.
علمي ** 1836 **2017
تهران- ايرنا- صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و پژوهشگاه صنعت نفت به منظور افزايش مشاركتهاي علمي و فناورانه تفاهمنامه امضاء كردند.