به گزارش ايرنا ، علي حسيني روز سه شنبه در كارگاه آموزشي خدمات غيرحضوري سازمان تامين اجتماعي افزود: براي استفاده از اين قانون پنج هزار كارفرما به شعب اداره كل تامين اجتماعي استان كرمان مراجعه و منتفع شدند.
وي با بيان اينكه اقدامات بسيار موثري در دولت تدبير و اميد براي تسهيل فعاليت هاي كارفرمايان و بيمه شدگان انجام شده است تصريح كرد: براي كارفرمايان و افرادي كه در زمينه توسعه توليد و اشتغال فعاليت مي كنند در اين دولت دستورالعمل بسياري مصوب شده است..
مديركل تامين اجتماعي استان كرمان گفت: در دولت تدبير و اميد طرح مشوق بيمه اي معافيت از پرداخت 20 درصد سهم كارفرما مصوب شده كه بر اين اساس فردي كه اشتغال مازاد ايجاد مي كند مي توانن از اين قانون استفاده كند و سازمان تامين اجتماعي ميزان معافيت را به حساب بدهي دولت مي گذارد.
حسيني افزود: تمديد قانون كمك به كارفرما در سال 97، نحوه محاسبه و بيمه حمل و نقل نفتي با نرخ چهاردرصد تصويب شده براي كارفرمايان و بخشودگي جرايم در دولت تدبير و اميد در سازمان تامين اجتماعي اجرايي شده است .
وي اظهار داشت: تقسيط بدهي كارفرما تا 45 قسط توسط سازمان تامين اجتماعي جهت تسهيل امور در استان ها برداشته شد و اين سازمان با ارائه يك چك بدهي را قسط بندي مي كند.
مديركل تامين اجتماعي استان كرمان گفت: كارفرمايان و بيمه شدگان به عنوان مالكان اصلي سازمان تامين اجتماعي ولي نعمت و شركاي اين سازمان هستند و پول ورودي به اين سازمان حق مردم است و براي هزينه در محل خود، حساسيت بيشتري نسبت به بيت المال وجود دارد.
وي افزود: ماهيانه 150 ميليارد تومان حق بيمه در استان كرمان به سازمان تامين اجتماعي پرداخت مي شود ، در حالي كه 180 ميليارد تومان تعهدات قانوني و پرداختي اين سازمان است و مابقي اين مبلغ از راه سرمايه گذاري هاي سازمان تامين مي شود.
حسيني عنوان كرد: 108 هزار خانوار مستمري بگير در استان كرمان، ماهانه مبلغ 130 ميليارد تومان مستمري دريافت مي كنند.
وي گفت: 44 هزار كارفرما و 310 هزار نفر بيمه شدگان اجباري فعال بصورت مستقيم در اين كارگاه ها و 150 هزار نفر بيمه شده خاص بصورت توافقي تحت پوشش سازمان در استان كرمان قرار دارند.
مديركل تامين اجتماعي استان كرمان افزود: اين اداره كل 460 هزار بيمه شده اصلي با خانواده مستمري بگيران در مجموع حدود يك ميليون و 400 هزار نفر را تحت پوشش خود دارد.
حسيني اضافه كرد: تامين اجتماعي يك سازمان درآمد و هزينه اي، عمومي و غير دولتي است و بدون اتكا به پول نفت و ماليات منابع خود را تامين مي ند لذا بايد منابع آن تامين شود تا مستمري را پرداخت كند.
وي گفت: اگر منابع تامين نشود خانوارهاي بسياري با گرفتاري مالي مواجه مي شوند زيرا حدود 70 درصد از مستمري بگيران اين سازمان درآمد ديگري ندارند.
حسيني افزود: خدمات غيرحضوري جهت تسهيل امور و كمك به كارفرمايان تعريف شده است و امروز 95 درصد از 44 هزار كارفرماي استان كرمان بصورت غيرحضوري ليست هاي خود را به اين اداره كل ارسال مي كنند و خدمات ياد شده از سفرهاي غيرضروري جلوگيري مي كند.
مديركل تامين اجتماعي استان كرمان ابراز كرد: اين سازمان امروز به محل كار و منازل مردم آمده است و پورتال نمايش بدهي، ديدن پرونده مطالباتي، بازرسي ها، نوبت دهي، برگ پرداخت، پرداخت حق بيمه شدگان خاص، سامانه سوابق بيمه شدگان، فيش حقوقي مستمري بگيران، ابلاغ الكترونيكي، ثبت درخواست و اعتراضات، پرداخت غرامت دستمزد، كمك هزينه بارداري و كفن و دفن بصورت غيرحضوري انجام مي شود.
وي گفت: بيمه شدگان و كارفرمايان شريك اجتماعي اين سازمان هستند لذا بايد در راستاي مطالبات آنان گام برداريم.
حسيني افزود: اداره كل تامين اجتماعي استان كرمان با تسهيل شرايط در راستاي رسيدن به خواست و مطالبات بيمه شدگان و كارفرمايان در چارچوب ضوابط فعاليت مي كند.
وي با بيان اينكه سازمان تامين اجتماعي بزرگترين سازمان بيمه اي كشور است تاكيد كرد: اين سازمان تامين اجتماعي هم اكنون تعداد بسياري كارفرما و بيش از 42 ميليون نفر از جمعيت كشور را تحت پوشش دارد.
در كشور ايران بيمه و بيمه گري از سال 1309 با صندوق احتياط تشكيل شد و راه آهن سراسري، جاده ها و حوادث ناشي از كار با پرداخت مبلغي مشمول اين صندوق مي شدند.
از سال 1332 سازمان بيمه هاي اجتماعي در كشور فعال شد و فردي در استان كرمان از سال 1334 تاكنون مستمري بگير اين سازمان بوده است.
از سال 1354 قانون تامين اجتماعي بمنظور پوشش انواع بيمه هاي اجتماعي در كشور شكل گرفت و پس از انقلاب اسلامي اين سازمان تكميل شد.
7420/ 5054
كرمان - ايرنا - مديركل تامين اجتماعي استان كرمان گفت: 200 ميليارد تومان جرايم قانوني كارفرمايان استان از مجموع بالغ بر 600 ميليارد تومان بدهي معوقه آنان، مشمول معافيت شده است.