۴۰ میلیارد ریال تسهیلات کرونا در کرمان پرداخت شد

کرمان - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: یک هزار و ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات مربوط به کرونا سهم این استان بوده که تاکنون ۱۴۰ میلیارد تومان معرفی به بانک داشته‌ایم که از این مبلغ چهار میلیارد تومان پرداخت شده است.

رضا اسماعیلی روز شنبه در نشست با مجمع نمایندگان استان کرمان افزود: فرایند تسهیلات مربوط به کرونا به صورت سیستمی و متمرکز انجام می شود که کمی کند است و کرمان در رده پنج پرداخت قرار دارد.

وی با بیان اینکه ۴۲ هزار نفر تعهد اشتغال استان کرمان در سال جاری است تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۰ درصد تعهد اشتغال استان کرمان انجام شده و تا پایان مرداد ۲۰ درصد تعهد اشتغال باید اجرایی شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان اظهار داشت: طی ۲ سال گذشته بیش از ۴۸۰ میلیارد تومان تسهیلات روستایی در این استان پرداخت شده و از بانک‌های استان درخواست داریم که همکاری ویژه‌تری داشته باشند.

وی با بیان اینکه ۳۴ درصد اشتغال استان کرمان در بخش کشاورزی است تاکید کرد: سهم تسهیلات روستایی باید متناسب با این میزان اشتغال باید باشد که در حال حاضر تسهیلات کم است.

اسماعیلی بیان کرد: در بحث طرح کارورز استقبال چندانی از این طرح در استان کرمان نشده و از نمایندگان مردم در مجلس می خواهیم تا مراجعان اشتعال را به سمت این طرح هدایت کنند.

وی گفت: ۵۲ هزار واحد کارگری و ۳۴۰ هزار بیمه شده اجباری در استان کرمان داریم  ضعیف ترین بخش، قشر کارگری است و درخواست داریم سبد کالای حمایتی ویژه کارگران تصویب شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه ۲۲ هزار نفر در استان برای بیمه بیکاری ثبت نام کرده اند افزود: سالانه حدود چهار هزار و ۵۰۰ پرونده اختلافات کارگری و کارفرمائی در شوراهای حل اختلاف استان رسیدگی می شود.

بیمه شدگان کرمان چهار درصد افزایش یافت

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان گفت: در سال گذشته چهار درصد افزایش تعداد بیمه شدگان در استان را داشته ایم که از میزان متوسط کشور بیشتر است.

علی حسینی افزود: پوشش بیمه ای کل این استان چهار درصد پایین تر از کشوری است که این به دلیل میزان پوشش پایین در جنوب کرمان است، در حال که میزان پوشش در شهرستان های کرمان و سیرجان از متوسط کشوری بالاتر است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۲۰ هزار خانوار کرمانی مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان ماهیانه به این خانوارها مستمری پرداخت می شود.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان اظهار داشت: در استان کرمان ۵۲ هزار کارفرما داریم که بیش از ۳۴۰ هزار نفر در این کارگاه ها به طور مستقیم مشغول به کار هستند و کارفرمایان استان یک هزار میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکاری دارند.

وی با اشاره به اینکه نگاه تامین اجتماعی باید نگاه بیمه ای باشد افزود: به عنوان مثال در قانون مشاغل سخت و زیان آور، فرد ۱۰ سال زودتر بازنشسته شده و از مستمری تامین اجتماعی استفاده می کند اما ۱۰ سال حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت نمی کند.

حسینی ادامه داد: بر اساس قانون، فرزندان دختر به شرط نداشتن همسر، می توانند از مستمری پدرشان استفاده کنند که بعضا با طلاق های صوری به این کار روی می آورند که از نمایندگان محترم درخواست کمک کنند که تامین اجتماعی بتواند روی پای خود بایستد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha