۳۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۴۴
کد خبر: 83009180
T T
۰ نفر
مهار سيلاب هاي گلستان با اجراي طرح هاي آبخيزداري ممكن است

گرگان - ايرنا - مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري گلستان با تاكيد بر ضرورت بيش از پيش اجراي طرحهاي آبخيز داري و آبخوانداري در اين استان گفت: تنها از اين طريق مي توان حجم تخريب و خسارات وارده سيل را در سطح منطقه كاهش داد.

ابوطالب قزل سفلو در حاشيه بازديد خبرنگاران از طرح هاي آبخيزداري جنگل توسكستان به خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اجراي اين طرح ها بدليل سيل خيز بودن گلستان و حجم بالاي خسارات وارده به مردم بويژه كشاورزان استان داراي اهميت مضاعف است.
جنگل توسكستان در شرق گرگان ادامه سلسله جبال البرز از غرب به طرف پارك ملي گلستان است.
مديركل منابع طبيعي گلستان خاطرنشان كرد: از ديگر سو مي توان بخشي از اثرات خشكسالي و كمبود منابع آبي استان را با اجراي طرح هاي آبخيزداري جبران كرد.
قزل سفلو به بهره برداري از 8 طرح با هزينه بالغ بر 20 ميليارد ريال و آغاز عمليات احداث 32 طرح آبخيزداري در گلستان اشاره كرد و گفت: با هدف جلوگيري از وقوع سيل 32 طرح جديد در استان با اعتباري افزون بر 13 ميليارد ريال اجرا مي شود.
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري گلستان افزود: در اين استان 163 بند خاكي، 123 سازه سنگي ملاتي ، 600 گابيون (تور سنگي) و 3 سازه پخش سيلاب وجود دارد كه استفاده از آن علاوه بر ذخيره 120 ميليون متر مكعب آب در سال؛ مهار سيلاب هاي متعدد را به دنبال دارد.
قزل سفلو ابراز اميدواري كرد كه با افزايش اعتبارات اين حوزه و تخصيص بهنگام شاهد اجراي به موقع طرح هاي آبخيزداري و آبخوانداري باشيم.
آبخيزداري اعم از طبيعي، كشاورزي، اقتصادي و انساني بدون ايجاد اثرات منفي در منابع آب و خاك به منظور ذخيره سازي و رسوب در زمين است.
3091/2729