به گزارش خبرنگار ايرنا، محمدرضا فضلي روز دوشنبه در نشست هم انديشي شوراي پژوهش ادارات كل ورزش و جوانان منطقه سه كشور در سنندج اظهار داشت: يكي از شاخص هاي مهم توسعه يافتگي و تفاوت كشورهاي در حال توسعه و توسعه يافته، سرانه سهم پژوهش، تعداد پژوهشگران نسبت به جمعيت و تعداد پژوهش هاي كاربردي است.
وي با بيان اينكه هدف ما استفاده از پژوهش در جهت توسعه بيشتر كشور است، افزود: در حال حاضر ايران از لحاظ توليد علم و مقالات ثبت شده بين المللي رتبه قابل قبولي در جهان دارد.
فصلي تاكيد كرد: آن چيزي كه ما را از كشورهاي ديگر جدا مي كند ارتقاي نوآوري و انجام طرح هاي تحقيقاتي و مساله محور است بنابراين انتظار داريم به طرح هاي پژوهشي توجه بيشتري شده و ويژگي هاي جمعيتي، فرهنگي و نيازهاي جوانان و استعدادهاي ورزشي در پژوهش ها مورد توجه قرار گيرد.
مديركل ورزش و جوانان كردستان هم با بيان اينكه هر جامعه اي كه در عرصه پژوهش خوب كار نكند دچار ضعف است، گفت: بيشتر پروژه هاي ورزشي در اين استان بدون مطالعه انجام شده و پژوهشي در اين مورد صورت نگرفته است.
حامد جولايي يادآور شد: از سال گذشته، تدوين 2 طرح جامع در حوزه ورزش و جوانان كردستان آغاز شده كه براساس آن تمام نقاط استان از لحاظ ظرفيت ها امكان سنجي مي شود تا دورنماي خوبي براي مديران ورزش در سال هاي آينده باشد.
وي اعتبارات حوزه پژوهش وزارت ورزش و جوانان را بسيار ناچيز دانست و افزود: نگاه ها در اين وزارتخانه هنوز پژوهشي نيست و ادارات كل هم از اين قاعده مستثني نيستند البته نياز است بودجه يك درصدي پژوهش افزايش يافته و توجه بيشتري به اين حوزه شود.
دبيران شوراي پژوهش منطقه سه كشور شامل 6 استان كردستان، كرمانشاه، همدان، ايلام، مركزي و لرستان در اين نشست هم انديشي حضور دارند.
7355/9102
سنندج - ايرنا - رئيس مركز مطالعات و پژوهش هاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان گفت: سال گذشته 164 طرح پژوهشي اين حوزه در سامانه سمات (سامانه مديريت اطلاعات تحقيقاتي) ثبت شد كه نسبت به سال هاي قبل آمار قابل قبولي است.