به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید مهدی قریشی روز پنجشنبه در گردهمایی آموزشی استادان معارف داشگاههای استان خراسان رضوی در مشهد افزود: باید تلاش كنیم قبل از اینكه دیگران نقد های كشنده داشته باشند، خودمان نواقص را رفع و خود را نقد كنیم.
وی اظهار داشت: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب با توجه به تغییرات سریع فرهنگی، اجتماعی لزوم تغییرات سریع متون آموزشی معارف و تاریخ اسلام حتی به صورت فصلی احساس می شود.
وی با بیان اینكه زمان حضور دانشجویان در كلاسهای معارف محدود و غیر قابل تكرار است گفت: استادان باید موضوعاتی را كه اهمیت بیشتر دارند مطرح نمایند تا در فرصت اندك موضوعاتی كه برای بلوغ فكری دانشجویان ضروری است آموزش داده شود.
حجت الاسلام قریشی افزود: به عنوان مثال ظهور و افول گروه ضاله داعش هفت سال طول كشید اما شناسایی و معرفی آن در دروس معارف گنجانده نشد.
وی اظهار داشت: دانشجوی فعلی كلیشه پذیر نیست و اگر احساس كند متون دانشگاهی همانند متون دبیرستانی است چیزی فرا نمی گیرد.
وی گفت: در هر نیمسال تحصیلی حدود هشت هزار دانشجو در حدود 2 هزار واحد آموزش عالی كشور دروس معارف را فرا می گیرند لذا باید سعی كنیم تغییراتی را اعمال كنیم كه به سطح آموزش مورد نظر رهبر معظم انقلاب برسیم.
حجت الاسلام مرتضی اسدی یكی از مسئولین برگزاری این همایش یك روزه آموزشی نیز گفت: در این گردهمایی استادان معارف اسلامی دانشگاه های استان خراسان رضوی با هدف هم افزایی و بررسی راههای بهتر آموزش دروس معارف به دانشجویان با توجه به مقضیات زمان حضور دارند.
6070 / 6053
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها:
استادان معارف مقتضیات زمان را در تدریس مد نظر قرار دهند
۲۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۰۵
کد خبر:
83032370
مشهد- ایرنا- معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: استادان معارف اسلامی در دانشگاهها باید مقتضیات زمان را در تدریس به دانشجویان مد نظر داشته باشند.