دكتر علي بهادر چهارشنبه در همايش بين المللي مغز و اعصاب در شيراز اظهار داشت:آنچه مسلم است اين است كه حتي متخصصان و دانشمندان علوم مغز و اعصاب نيز هنوز به همه دانسته هاي علمي در باره مغز دست نيافته اند اما اين موضوع دور از ذهن نيست كه روزي بتوانند افكاري كه از مغز مي گذرد را بخوانند و همين ايده موجب شده كه براي خواندن افكار اعضاي داعش چنين تصوري شكل گيرد.
وي بيان كرد: استفاده از هوش مصنوعي و ايجاد ارتباط بين رايانه و مغز كه اكنون در جهان به صورت ايده پردازي فراگير شده روزي به واقعيت خواهد پيوست.
بهادر گفت: تحقيقات علمي و پژوهش ها در آينده اي نه چندان دور فكر آدمي را خواهد خواند ، هوش مصنوعي براي آدمان تصميم خواهد گرفت، فكر و عقل قابل سنجش خواهد شد و دامنه علوم اعصاب فراگير خواهد شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز به دانشجويان پزشكي توصيه كرد از رشته هاي تخصصي مغز و اعصاب بيشتر استقبال كنند زيرا دامنه علم دراين حوزه در آينده گسترده تر خواهد بود و دانشجويان مي توانند دراين عرصه تحقيقات علمي دامنه دار انجام دهند.
بهادر همچنين گفت : روزگاري پيوند كبد امري دور از ذهن و دور از دسترس بود در حالي كه محقق شد و اكنون به موضوعي عادي بدل شده است بنابر اين دور از انتظار نيست كه پيوند مغز هم زماني انجام شود، ما نبايد از قافله علم اندوزي و توليد علم كه با سرعت در حال حركت است عقب بمانيم.
** تحريك الكتريكي كاركرد مغز را بهبود مي بخشد
دكتر سينا صالحي دبير علمي اين همايش و متخصص مغز و اعصاب نيز در حاشيه اين همايش به خبرنگار ايرنا گفت: بخش عمده همايش به تحريك الكتريكي عصبي و مغزي ارتباط دارد و مقالاتي دراين زمينه ارائه خواهد شد ،تحريك ها عملكرد مغز را بهبود خواهند بخشيد و مي توانند برخي از اختلالات مغزي را كنترل كنند.
وي اضافه كرد: متخصصان دراين همايش به تاثير تحريك مغز بر روي ياد گيري نيز مي پردازند ، تحريك الكتريكي مغز ممكن است تواناييهاي ذهني براي به حافظه سپردن را بهبود بخشد زيرا اثرات ايجاد شده دراين زمينه درازمدت خواهد بود.
صالحي افزود: درك نقطه نظرات ديگران، بهبود توجه، تمركز و دقت ، قدرتمندي حافظه، انعطاف رواني و قابليت كنار آمدن با شرايط جديد، خلاقيت و تقويت مهارتهاي شنوايي و بينايي از ديگر مواردي است كه با تقويت كاركرد مغز مرتبط است و در اين همايش به آن پرداخته مي شود.
در اين همايش كه به مدت سه روز در شيراز برگزار مي شود 60 مقاله برتر از 200 مقاله به صورت سخنراني علمي و پوستر ارائه مي شود و متخصصان پيرامون نوروتكنولوژي (فناوري عصب) و نقشه برداري مغز، نقشه شناختي مغز، علوم اعصاب محاسباتي، الكتروفيزيولوژي، پروتزهاي سيستم عصبي، توانبخشي عصبي شناختي با استفاده از دستگاه هاي نوروتكنولوژي، كانكتوميكس مغز و روانشناختي مغز مقالات خود را ارائه مي كنند.
6113 /1876
رييس دانشگاه علوم پزشكي شيراز :
تحقيقات علمي درباره مغز داعشي هاي انتحاري ادامه دارد
۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۳۶
کد خبر:
83076937
شيراز - ايرنا - رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز به سفر اخير خود به فرانسه اشاره كرد و بيان داشت : دانشمندان و متخصصاني در اين كشور بر روي اين موضوع كار مي كنند كه چه تحولاتي در مغز يك عضو داعش رخ مي دهد كه عمليات انتحاري انجام مي دهد و به كشتار و خونريزي روي مي آورد.