به گزارش ايرنا، حميدعلي صميمي در جمع شماري از جانبازان و معلولين ورزشكار و مسئولان ورزش استان زنجان، با بيان اينكه معلولان نبايد از حضور در اجتماع خجالت بكشند، افزود: بايد جانبازان و معلولان را كه به رغم مشكلات جسمي و حركتي بسيار توانمند نيز هستند از كنج خانه ها بيرون كشيد و جذب ورزش كرد.
وي اظهار داشت: دستگاه هاي متولي امر ورزش جانباران و معلولين بايد با يكديگر همدلي و هم افزايي بيشتري داشته باشند تا اين قشر از جامعه، بدون پرداخت هزينه و به راحتي به ورزش مورد علاقه خود بپردازد.
*** سهم جانبازان و معلولين از ورزش بايد جدي گرفته شود
مديركل ورزش و جوانان استان زنجان نيز گفت: ورزش به منظور ارتقا سطح سلامت جسم و روح براي جانبازان و معلولين بسيار حائز اهميت است بنابراين سهم آنان از ورزش بايد جدي گرفته شود.
علي خليلي با بيان اينكه قريب 20 هزار معلول در سطح اين استان وجود دارد، افزود: اين افراد، اميد به زندگي داشته و حمايت مادي و معنوي و سرمايه گذاري نياز دارند تا بطور مستمر در جامعه حاضر شده و به تندرستي و نشاط دست يافته و به فخرآفريني هاي خود ادامه دهند.
وي با بيان اينكه خانه نشيني معلولان را دچار افسردگي مي كند، اظهار داشت: اين قشر از جامعه، بيشتر در معرض آسيب هاي اجتماعي و حركتي قرار دارند و هرچند اين اداره كل در عرصه ورزش در حد وسع و توان از آنان حمايت مي كند اما كافي نيست و نيازمند ياري هرچه بيشتر سازمان هاي حمايتي هستند.
خليلي با بيان اينكه انتظار كمك بيشتر فدراسيون از ورزشكاران جانباز و معلول اين استان داريم، افزود: اگر حمايت ها بيشتر شود به حتم تعداد ورزشكاران اعزامي به مسابقات بيشتر شده و حضور در اردوهاي تيم ملي نيز بالاتر خواهد رفت.
وي به رقابت هاي پاراآسيايي 2018 جاكارتا، اشاره و تصريح كرد: بيش از 55 درصد ورزشكاران اعزامي زنجان به اين رقابت ها صاحب مدال شدند كه اين قابل تقدير و تجليل است.
خليلي تعداد ورزشكاران جانباز و معلول اين استان به اين مسابقات را 15 نفر اعلام كرد و افزود: كسب 2 طلا و 6 برنز، نشان از توانمندي هاي اين ورزشكاران است كه به يقين با حمايتهاي لازم و كافي مي توان به موفقيت هاي بيشتري نيز دست يافت.
**** ورزش جانبازان و معلولين زنجان زيرساخت هاي مناسبي دارد
معاون ورزشي اداره كل ورزش و جوانان استان زنجان نيز گفت: اين استان از پتانسيل و ظرفيت بسيار بالا در ورزش جانبازان و معلولين برخوردار است و زير ساخت هاي مناسبي نيز دارد كه مي تواند كسب فخرآفريني ها را تسريع بخشد.
محمدعلي حمزه پور افزود: ورزشكاران جانباز و معلول زنجان در ورزشهايي چون بوچيا، تيراندازي، دو و ميداني، واليبال نشسته، بسكتبال باويلچر، دوچرخه سواري، شمشيربازي و بدمينتون، صاحب عنوان هستند و حرف براي گفتن در مسابقات كشوري و برون مرزي دارند.
وي اظهار داشت: اين اداره كل توجه و نگاه ويژه اي به ورزش جانبازان و معلولين زنجان دارد و اين باعث رشد و ترقي شده است و انتظار مي رود دستگاه هاي متولي حمايتهاي بيشتري را بكنند تا ورزش جانباران و معلولان زنجان بتواند در جايگاه واقعي خود قرار گيرد.
**** ورزشكاران جانباز و معلول نشان دادند معلوليت، محدوديت نيست
رئيس هيات ورزش هاي جانبازان و معلولين استان زنجان نيز گفت: ورزشكاران جانباز و معلول با حضور توانمند در ميادين ورزشي و كسب نشان هاي مختلف نشان دادند كه معلوليت دليل بر محدوديت نيست.
مهدي مرادي، افزود: زنجان در رقابت هاي پاراآسيايي 2018 جاكارتا، نشان داد كه از بازوان اصلي فدراسيون اين رشته ورزشي است و اما براي فخرآفريني بيشتر نياز به حمايت هاي مالي و تجهيزاتي داند.
وي اظهار داشت: ورزشكاران جانباز و معلول زنجان در 19 رشته مختلف ورزشي اعم از 'بوچيا، دو و ميداني، واليبال نشسته، شنا، بسكتبال باويلچر، قايقراني، فوتبال هفت نفره، بدمينتون، تكواندو، تنيس روي ميز، تيراندازي، وزنه برداري و دوچرخه سواري' فعال هستند.
مرادي با بيان اينكه بانوان در هشت رشته ورزشي مشغول به فعاليت هستند، افزود: در سال 96 اين هيات عملكرد خوب و بالايي را داشت و امسال نيز تمام تلاش خود را مي كند تا اين جايگاه را حفظ و ارتقا بخشد.
وي يادآور شد: در ارزيابي عملكرد سال 96 فدراسيون اين رشته ورزشي، هيات جانبازان و معلولان اين استان توانست در بين استان هاي كشور به مقام چهارم دست يابد.
مرادي ادامه داد: در اين ارزيابي كه بر اساس شاخص هاي مختلف ازجمله جمعيت و امكانات ورزشي انجام شد هيات جانبازان و معلولان خوزستان و اصفهان به ترتيب اول و دوم شدند و مازندران و خراسان رضوي نيز در مكان سوم جاي گرفتند.
وي اظهار كرد: در ارزيابي هاي گروهي صورت گرفته از سوي فدراسيون نيز كه با توجه به تعداد جمعيت و برخورداري از امكانات درقالب سه گروه 'الف، ب و ج' انجام شد هيات جانبازان و معلولان زنجان در گروه 'ب' توانست با 760 امتياز اول شود و لرستان و گيلان نيز به ترتيب با 752 و 701 امتياز دوم و سوم شدند.
مرادي با بيان اينكه در بخش امتياز فني نيز بانوان زنجان توانستند مقام نخست را ازآن خود كنند، افزود: اين هيات در انجام فعاليت هاي فرهنگي و آموزشي، ورزش همگاني و قهرماني، تلاش وافر دارد و به نتايج خوبي نيز دست يافته است.
وي تصريح كرد: پارسال، ورزشكاران جانباز و معلول زنجان در مسابقات كشوري به 99 نشان كشور و 12 نشان برون مرزي دست يافت و توانست 9 كاپ قهرماني را نيز ازآن خود كند.
مرادي افزود: بهره گيري از روانشناس به صورت مستمر، ارايه سرويس اياب و ذهاب به ورزشكاران و حضور پزشكان متخصص در طي هفته در محل هيات، از اقدامات ويژه اين هيات در سال 96 بود و امسال نيز هيات تمام توان خود را بر مسابقات پاراآسيايي متمركز كرد كه نتيجه آن اعزام 15 ورزشكار به اين رقابت ها بود كه نتيجه آن كسب 2 نشان طلا و 6 برنز شد.
به گزارش ايرنا، در بازي هاي پاراآسيايي 2018 جاكارتا نيز 15 ورزشكار زنجاني شامل ليلا ملكي، ليلا عباسي، رقيه اميري، ثريا نوري، سحر حيدري و مرتضي ابراهيمي در رشته بسكتبال باويلچر، در رشته دو وميداني احمد اجاقلو در ماده دو 100 و 200 متر، سولماز بازرگان و ژيلا يوسفي در ماده پرتاب ديسك و پروين مقدم در پرتاب وزنه، مهدي محمدي در رشته دوچرخه سواري، فرشيد استجلو در رشته بوچيا، رقيه شجاعي در رشته تيراندازي، سينا امير علايي و طاهر مقدم در رشته دوچرخه سواري نابينايان و كم بينايان، در تركيب تيم ملي اعزامي حضور داشتند.
ماهرخ مرادي به عنوان مربي دو و ميداني، فرحناز قاسمي به عنوان همراه فني تيم بوچيا، آذر همايون پور به عنوان سرمربي بسكتبال باويلچر و فرهاد عصفوري و عليرضا مكوندي نيز به عنوان سرمربي و مربي تيم دوچرخه سواري، از زنجان در اين رقابت ها كه از 11 تا 21 مهر امسال برگزار شد حضور داشتند.
رقيه شجاعي در رشته تيراندازي با تفنگ، مرتضي ابراهيمي نيز در رشته بسكتبال با ويلچر به نشان طلا، احمد اجاقلو در رشته دو و ميداني 100 متر و 200 متر به 2 نشان برنز و سولماز بازرگان و ژيلا يوسفي در رشته پرتاب ديسك، پروين مقدم در رشته پرتاب وزنه و مهدي محمدي در رشته دوچرخه سواري نيز در مجموع به چهار نشان برنز دست يافتند.
6084/6085
زنجان - ايرنا - رئيس فدراسيون ورزش جانبازان و معلولين گفت: ورزش براي جانبازان و معلولين مي تواند اميد به زندگي را ارتقا بخشد و لازم است حمايت هاي لازم و جدي از ورزش اين قشر انجام شود.