به گزارش خبرنگار ایرنا، این مجتمع ویژه دانش آموزان مستعد بی بضاعت بوده و در زمینی به مساحت 38 هزار متر مربع و در میدان گاز سنندج جنب مجتمع تیزهوشان سنندج احداث می شود.
این مجتمع بزرگترین مركز فرهنگی و آموزشی غرب كشور بوده كه دارای 2 مجتمع جداگانه دخترانه و پسرانه، مجتمع ورزشی، درمانگاه و سایر امكانات آموزشی و تحصیلی است.
مدیركل آموزش و پرورش كردستان در مراسم آغاز احداث این مجتمع گفت: كردستان سومین استانی است كه بنیاد خیریه صدر هاشمی نژاد اقدام به احداث مجتمع فرهنگی آموزشی شبانه روزی در آن كرده است.
رشید قربانی با بیان اینكه این پروژه بزرگترین مجتمع فرهنگی آموزشی غرب كشور است، افزود: این مجتمع دارای تمام آمكانات آموزشی، پرورشی و فرهنگی است و ظرفیت پذیرش 400 نفر از دانش آموزان دختر و پسر مستعد بی بضاعت را دارد.
وی با اشاره به اینكه ساخت این مجتمع به 600 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد، اظهار داشت: اعتبارات ساخت این مجتمع آموزشی از سوی بنیاد خیریه صدرهاشمی نژاد تامین می شود و كار كرد آن به صورت شبانه روزی خواهد بود.
مدیركل آموزش و پرورش كردستان در ادامه یادآور شد: بنابر اظهارات وزیر آموزش و پرورش 30 درصد مدارس كشور غیراستاندارد است ضمن اینكه براساس آمارهای موجود استان كردستان نیز در این زمینه وضعیت مطلوبی ندارد.
وی با بیان اینكه در حال حاضر یك هزار و 142 مدرسه استان غیراستاندارد است، تاكید كرد: 280 مورد از این مدارس دارای فرسودگی مطلق بوده و برای تخریب و بازسازی آن به چهار هزار و 800 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
قربانی گفت: همچنین برای تكمیل حدود 110 پروژه ناتمام آموزشی در سطح استان به 2 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است تا وضعیت فضاهای آموزشی به حد مطلوب برسد.
وی همچنین با اشاره به اینكه سال گذشته در مجموع 340 میلیارد ریال اعتبار ملی و استانی به امر مدرسه سازی در كردستان اختصاص یافت، افزود: امسال در سفر معاون سازمان برنامه و بودجه به كردستان، 350 میلیارد ریال خارج از بودجه های عمومی برای تكمیل پروژه های آموزشی و 100 میلیارد ریال نیز برای خرید تجهیزات مدارس به این استان اختصاص یافت.
مدیركل آموزش و پرورش كردستان اظهار داشت: امسال علاوه بر اعتبارات دولتی در حوزه مردمی نیز چند پروژه از جمله پروژه عظیم مصلی نژاد و همچنین این پروژه (صدر هاشمی) آغاز شده است.
وی ابراز امیدواری كرد با كمك های خیرین و اعتبارات دولتی بتوانیم وضعیت فضاهای آموزشی استان كردستان را در سال های آینده بهبود ببخشیم.
داده های آماری آموزش و پرورش كردستان حاكی از آن است كه در حال حاضر از سه هزار و 800 مدرسه این استان، بیش از یك هزار مدرسه نیازمند تخریب و نوسازی است.
در سال تحصیلی جاری 290 هزار دانش آموز مقاطع سه گانه (ابتدایی، متوسطه اول و دوم) در سه هزار و 800 مدرسه استان كردستان مشغول به تحصیل هستند.
7348/9102
سنندج - ایرنا - عملیات احداث بزرگترین مجتمع آموزشی - فرهنگی شبانه روزی خیرساز غرب كشور توسط بیناد خیریه صدر هاشمی نژاد روز دوشنبه با حضور رئیس هیات مدیره بنیاد، استاندار كردستان و جمعی از مسئولان اجرایی در میدان گاز سنندج جنب مجتمع تیزهوشان آغاز شد.