۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۶
کد خبر: 83117366
T T
۰ نفر
انتظار كانون، كودكان فاروجی را به نوجوانی رساند

بجنورد- ایرنا- نزدیك به یك دهه از آغاز ساخت بنای كانون پرورش فكری كودك و نوجوان فاروج می گذرد اما این مركز همچنان ناتمام مانده و كودكان این شهرستان از مزایای استفاده از این فضا بی بهره اند.

ساخت این مركز در سال 88 مصوب و جانمایی و ساخت آن در سال 89 آغاز شد كه به رغم اعلام چندباره مسئولان وقت مبنی بر افتتاح آن در سال 90، اكنون بنای این كانون با 85 درصد پیشرفت فیزیكی تعطیل است.
یك بانوی فاروجی می گوید: زمانی كه ساخت این مركز آغاز شد دخترم 3 ساله بود و حالا به 11 سالگی رسیده و هنوز این طرح به بهره برداری نرسیده است.
زكیه مرادی افزود: امیدوار بودم فرزندم فرصت استفاده از این فضا را پیدا كند اما گویا با این روند اجرایی، باید از این امر قطع امید كنم.
شهروند دیگری گفت: بخت طرح های فرهنگی در شهرستان بلند نیست و طول ساخت طرح های فرهنگی شهرستان معمولا كمتر از 10 سال نیست و چه بسا بیش از این به طول می انجامد.
علیرضا محمودی افزود: كانون پرورش فكری، در تربیت فرهنگی، هنری و ادبی كودكان نقشی كم نظیر دارد و كودكان و نوجوانان فاروجی از داشتن یكی از مهمترین زیرساخت های فرهنگی محروم هستند.
وی بیان كرد: رونق فعالیت دستگاه های فرهنگی و هنری بستگی به خروجی این كانون ها دارد كه شهرستان 52 هزار نفری فاروج از آن بی بهره است.

* متولی ساخت، اداره كل نوسازی و تجهیز مدارس است
مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان خراسان شمالی گفت: كانون تنها بهره بردار است و ساخت فضای كانون پرورش فكری كودك و نوجوانان فاروج بر عهده اداره كل، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس است.
منیر صادقی به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چندین بار حضوری از طرح بازدید داشته و با مسئولان شهرستان برای كمك به تكمیل كانون نشست داشته ایم اما هنوز نتیجه ای ندیده ایم.
وی اعتبار برآورد شده برای تكمیل این طرح در سال جاری را 2میلیارد و 300 میلیون ریال عنوان و بیان كرد: در صورت تخصیص این رقم، این طرح به بهره برداری می رسد.
وی گفت: اكنون هشت هزار و 564 كودك و نوجوانان در مراكز كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان عضوند كه البته این درصد كمی از كودكان جامعه را شامل می شود.
صادقی افزود: یقینا با امكانات و فضای موجود توان پوشش تمامی كودكان استان را نخواهیم داشت.
وی استفاده از امكانات فرهنگی و هنری را حق تمام كودكان و نوجوانان استان دانست و گفت: آنان می توانند با عضویت در مراكز كانون علاوه بر استفاده از 96 هزار عنوان كتاب موجود در كتابخانه های كانون، از بیش از 40 فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و دینی بهره‌ مند شوند.
مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان خراسان شمالی گفت: البته هنوز نواقص زیادی وجود دارد و در زمینه ارائه خدمات مطلوب به كودكان و نوجوانان دچار محدودیت هستیم.

* اعتبار بدهند، مرحله اول طرح به بهره برداری می رسد
مدیركل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی گفت: یقینا وضعیت تخصیص اعتبارات تعیین كننده زمان بهره برداری از طرح هاست.
امید فلاح به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هنوز اعتبار 2 میلیارد و 300میلیون ریالی پیش بینی شده برای این طرح تخصیص نیافته كه در صورت تحقق، مرحله اول طرح، یعنی سالن آمفی تئاتر آن امسال به بهره برداری می رسد.
كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان خراسان شمالی در هفت مركز ثابت در پنج شهرستان، پنج مركز سیار روستایی و ٢ مركز سیار شهری به كودكان خدمات رسانی دارد.
7187/5132