محمد كاظمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: به طور قطع این دستاورد مهم ملی و منطقه ای بسترساز رونق شهرستان در حوزه اقتصاد كشاورزی است.
وی ضمن قدردانی از تلاش ها و زحمات تمامی فعالان این حوزه برای ثبت جهانی انگور ملایر، این توفیق را حاصل دسترنج كشاورزان و باغداران این شهرستان دانست.
نائب رئیس كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دهم همچنین حمایت های وزیر جهاد كشاورزی و دولت تدبیر و امید به ویژه استاندار همدان و مجموعه فرمانداری ویژه ملایر، جهاد كشاورزی و كارشناسان و دست اندركاران را از جمله مهمترین عوامل در سرعت بخشیدن و به نتیجه رسیدن فرآیند ثبت حهانی انگور ملایر برشمرد.
كاظمی شناساندن بیش از پیش ظرفیت های این شهرستان با اتكا به فرصت های ایجاد شده و تلاش مضاعف برای ارزش افزوده در چرخه تولید كشاورزی و صنعتی و سایر حوزه ها را به عنوان اولویت های اصلی در شرایط كنونی عنوان كرد.
وی با اشاره به ثبت ملی مبل و منبت در سال گذشته و ثبت جهانی انگور هم اكنون و اقدامات انجام شده در این راستا، خواستار همراهی و همدلی بیشتر مسئولان برای بهره گیری از ثمره های این رویدادهای مهم در عرصه عمران و آبادانی متوازن این شهرستان شد.
كاظمی بیان كرد: پس از برگزاری جلسه ها و نشست های مختلف با كارشناسان وزارت جهاد كشاورزی و مهیا كردن الزام های مورد نیاز طبق ضوابط جیاس، در نهایت با سفر كارشناسان سازمان جهانی خواروبار كشاورزی(فائو) در پایان مهرماه امسال به ملایر، فرایندهای لازم انجام و ثبت جهانی انگور در ابتدای آذر ماه 97 محقق و بزودی به طور رسمی اعلام می شود.
2087/7528
همدان- ایرنا- نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: فرآیند ثبت جهانی انگور ملایر به عنوان میراث جهانی كشاورزی طبق ضوابط جیاس به طور قطعی پایان یافت و ثبت جهانی شد.