۸ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۰۳
کد خبر: 83150968
T T
۰ نفر
ارائه كنندگان طرح هاي توسعه اي در منطقه آزاد ماكو تجليل شدند

اروميه- ايرنا- ارائه كنندگان طرح هاي توسعه اي كه در قالب همايش پرسش مهر مقاله و پروژه هاي خود را در منطقه آزاد ماكو مطرح كرده بودند امروز /شنبه/ طي مراسمي مورد تجليل قرار گرفتند.

به گزارش ايرنا، مدير عامل سازمان منطقه آزاد ماكو روز شنبه در اين همايش در شوط بيان كرد: در اين همايش از 319 نفر كه طرح توسعه اي ارايه داده بودند تقدير شد كه از اين ميزان 285 نفر دانش آموز بود.
غلامرضا سليماني افزود: 34 مقاله و طرح نيز توسط فرهنگيان و معلمان به دبيرخانه همايش ارسال شده بود.
وي اضافه كرد: پرسش مهر رخدادي مهم در نهادينه كردن پرسشگري و مشاركت دانش آموزي در راستاي ايفاي نقش براي توسعه است.
وي اضافه كرد: از برنامه ها و طرح هاي پيشنهادي دانش آموزان و معلمان در تدوين برنامه هاي توسعه منطقه استفاده مي كنيم.
وي با اشاره به اينكه بايد توليد علم براساس نياز جامعه باشد، ادامه داد:‌ امروز در مناطق مختلف براساس نياز و موقعيت آن منطقه بايد برنامه ريزي آموزشي صورت گيرد.
مدير عامل سازمان منطقه آزاد ماكو در ادامه از ايجاد سه مدرسه بين المللي در شهرستان هاي ماكو، شوط و پلدشت خبر داد و افزود: از سراسر دنيا قرار است سرمايه گذار به اين منطقه مراجعه كنند و ايجاد مدارس در سطح بين المللي ضروري بوده و سازمان در اين خصوص اقدام كرده است.
سليماني همچنين خواستار ايجاد هنرستان هاي آموزش كشاورزي با دانش روز دنيا شد و ادامه داد: فراهم سازي شرايط آزمايشگاه ها و كارگاه هاي پيشرفته در مدارس در اولويت قرار گيرد.
امام جمعه شوط نيز در اين همايش گفت: پيشرفت علمي، فرهنگي، اجتماعي، سياسي و امنيت فعلي حاصل نظام اسلامي است و بايد از ظرفيت نيروي انساني مستعد اين منطقه استفاده شود.
حجت الاسلام محمد رضا جباري درادامه خواستار تشكيل شوراي نخبگان لجستيك منطقه آزاد ماكو شد و افزود: محور توسعه و آبادني منطقه لجستيك است و لازم است سازمان منطقه آزاد ماكو در اين خصوص برنامه ريزي كند.
وي اضافه كرد: لازم است كه ضعف مديريت عرصه هاي راهبردي نظام با شوراي نخبگان منطقه اي حل شود و از اين جهت نخبگان و صاحب نظران كشور مي توانند توسعه پايدار و راهبردي را سرعت ببخشند.
به گزارش ايرنا، منطقه آزاد ماكو به عنوان يكي از هفت منطقه آزاد كشور به لحاظ محدوده جغرافيايي منطبق بر شهرستان هاي ماكو، شوط، پلدشت و شهر مرزي بازرگان بوده و در دولت تدبير و اميد به الگويي براي اقتصاد مقاومتي تبديل شده است.
مساحت اين منطقه حدود پنج هزار كيلومتر مربع بوده و به تنهايي بيش از 75 درصد كل مساحت مناطق آزاد كشور را به خود اختصاص داده و دومين منطقه آزاد بزرگ دنياست.
اين منطقه در مجاورت كشورهاي تركيه و جمهوري آذربايجان قرار دارد و طول مرزهاي جمهوري اسلامي ايران در اين منطقه با اين كشورها به ترتيب 130 و 140 كيلومتر است.
7132/7129