۲۴ دی ۱۳۹۷، ۹:۴۶
کد خبر: 83169743
T T
۰ نفر
حوزه مبارزه با موادمخدر نيازمند بازتعريف است

شهركرد- ايرنا- دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري گفت: حوزه مبارزه با مواد مخدر نيازمند بازتعريف است تا بتوان در حوزه پيشگيري فعاليت هاي بيشتري انجام داد.

سيد قدير مرتضوي روز دوشنبه در بازديد از خبرگزاري ايرنا مركز شهركرد
افزود: پيشگيري در حوزه مبارزه با مواد مخدر، مقدم بر درمان است و اين مهم در اولويت برنامه هاي اين ستاد قرار دارد.
وي با اشاره به اهميت اقدامات پيشگيرانه در كاهش آسيب هاي اجتماعي به خصوص گرايش به موادمخدر افزود: كمرنگ بودن رويكرد پيشگيرانه مهمترين عامل افزايش آسيب ها در اين حوزه است.
مرتضوي گفت: استفاده از ظرفيت هاي ملي موجود از جمله فضاي مجازي، رسانه ها و همچنين آموزش دانش آموزان از مقاطع ابتدايي به منظور كاهش و مقابله با اعتياد و آسيب هاي اجتماعي موثر است.
وي افزود: استفاده از ظرفيت فضاي مجازي گامي در پيشگيري از اعتياد و آسيب هاي اجتماعي است، زيرا جوانان تمايل بيشتري براي حضور در فضاي مجازي دارند.
مرتضوي به گسترش مواد مخدر صنعتي و سنتي در بين اقشار مختلف از جمله مواد مخدر صنعتي در بين جوانان اشاره كرد و افزود: در راستاي مقابله با اعتياد كاركنان دولت، طرح آموزش كاركنان دولت و اجراي برنامه هاي پيشگيرانه در دست تهيه است.
وي به برگزاري دوره هاي آموزشي در مقاطع مختلف تحصيلي استان اشاره كرد و گفت: آشناسازي دانش آموزان، اوليا و فرهنگيان گام موثري در جهت كاهش آسيب هاي اجتماعي است.
رئيس خبرگزاري جمهوري اسلامي چهارمحال و بختياري نيز به اهميت برنامه هاي پيشگيري در حوزه مواد مخدر اشاره كرد و گفت: اين رسانه ملي آمادگي همكاري در جهت تبيين اهداف پيشگيرانه موادمخدر را با حضور كارشناسان دارد.
جهانبخش صفري تصريح كرد: رسانه ها در جهت انعكاس اهداف و برنامه هاي حوزه مواد مخدر و نيز پيشگيري نقش موثري دارند.
وي افزود: گفتمان سازي و آگاه سازي در اين حوزه با محوريت ستاد مبارزه با مواد مخدر و با كمك رسانه ها مي تواند در جهت كاهش آسيب هاي حوزه موادمخدر بخصوص در بين جوانان راهگشا باشد.
7360/6021