۲۹ دی ۱۳۹۷، ۸:۲۱
کد خبر: 83175609
T T
۰ نفر
گام های مصمم چهارمحال و بختیاری برای رفع موانع تولید

شهركرد- ایرنا- استان چهارمحال و بختیاری با اجرای 83 درصد از مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سه ماهه سوم امسال از استانهای پیشرو این حوزه ارزیابی شد و گام های مصمم تری در این مسیر برداشته است.

به گزارش ایرنا، در نیمه مرداد ماه سال 1393 لایحه ای تحت عنوان رفع موانع تولید رقابت پذیری و ارتقای نظام مالی كشور به پیشنهاد معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری در 30 ماده تنظیم و پس از تصویب از سوی هیات وزیران برای طی تشریفات قانونی تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.
پس از بررسی، جرح و تعدیل مواد آن، قانون تخصصی رفع موانع تولید رقابت پذیری و ارتقای نظام مالی كشور مشتمل بر 60 ماده در جلسه علنی مجلس همزمان با اردیبهشت ماه سال 94 تصویب و به تایید شورای نگهبان رسید.
در اسفند سال گذشته در جریان رسیدگی به طرح الحاق 2 ماده به قانون رفع موانع تولید در مجلس با تشكیل كارگروه های استانی تسهیل و رفع موانع تولید نیز موافقت شد.
سیاست ستاد رفع موانع تولید، تنظیم روابط اقتصادی است بنحوی كه ضمن استمرار مهار تورم با اجرای آن شاهد رونق بخش های مولد اقتصاد كشور باشیم.
بدنبال چنین تدبیری، مشكلات بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری كه با ركود و یا موانع تولید مواجه بودند برطرف شده است.
هم اینك بیش از یك هزار واحد تولیدی در این استان با اشتغال مستقیم بیش از 30 هزار نفر فعال است كه مشكلات بیمه ای، تامین وثیقه بانكی، تعیین تكلیف بدهی های معوق و استمهال تسهیلات از مهمترین دغدغه ها و مطالبات این واحدها به شمار می رود كه بسیاری از این خواسته با مطرح كردن آن در ستاد رفع موانع تولید استان برطرف شده و زمینه برای ادامه فعالیت این واحدها تسهیل شده است.
این استان در نیمه نخست امسال مقام دوم كشور را از سوی وزارت كشور در اجرای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید كسب كرد.
این ستاد در همین مدت 105 مصوبه داشت كه 80 درصد آن را اجرایی كرده است.
چهارمحال و بختیاری همچنین در سه ماه سوم امسال نیز با اجرای 83 درصد مصوبات توانست در ردیف استانهای برتر كشور در اجرای اهداف و سیاست های این ستاد قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری در همین خصوص اظهار داشت: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سه ماهه سوم امسال 123 مصوبه داشت كه از این تعداد 103 مصوبه اجرا شده است و مابقی مصوبات در دست اقدام است.
اقبال عباسی ادامه داد : 49 درصد مصوبات در خصوص سرمایه در گردش ، حدود 33.1 مصوبات در حوزه سرمایه ثابت، حدود 1.27درصد در حوزه استمهال ، حدود 6 دهم درصد مصوبات در رابطه با بیمه تامین اجتماعی و 16 درصد مصوبات مربوط به سایر مشكلات واحدهای تولیدی بوده است.
وی، برگزاری نشست های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در كارخانه ها و واحدهای تولیدی دارای مشكل را از اقدامات ابتكاری استان در این حوزه اعلام كرد و گفت : بررسی مشكلات از نزدیك و ارتباط مستقیم با واحدهای تولیدی نقش مهمی در رفع مشكلات این حوزه دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به سهم استان در حوزه تسهیلات اشتغالزایی، تصریح كرد: سهمیه استان در حوزه مشاغل روستایی و عشایری 3 هزار میلیارد ریال است كه از ابتدای امسال تاكنون افزون بر یك هزار و 900 میلیارد ریال تسهیلات انعقاد قرارداد شده و برای 2 هزار و 800 نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
عباسی ادامه داد: همچنین سهم استان در حوزه مشاغل فراگیر 4 هزار میلیارد ریال است كه از این میزان یك هزار و 500 میلیارد ریال به متقضیان پرداخت شده و زمینه اشتغال 412 نفر را فراهم كرده است.
وی خاطر نشان كرد: در حوزه مشاغل خانگی نیز 920 پرونده با اعتباری افزون بر 65 میلیارد ریال انعتقاد قرارداد شده است.
عباسی تصریح كرد: بخش قابل توجهی از تسهیلات اشتغال فراگیر در واحدهای تولیدی استان جذب شده و زمینه رونق اشتغال را فراهم كرده است.
7363/2097