۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۷:۴۷
کد خبر: 83189212
T T
۰ نفر
خدمات بنیاد مستضعفان مبتنی بر مشاركت مردمی است

بندرعباس - ایرنا - رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به نقش بسزای مردم در پیشبرد امور، گفت: تمام خدمات و اقدام های این نهاد مبتنی بر مشاركت مردمی است.

به گزارش ایرنا، محمد سعیدی كیا سه شنبه شب در جمع مردم جزیره لارك در شهرستان قشم اظهار كرد: بنیاد مستضعفان به منظور عمران و آبادانی مناطق محروم تمام تلاش خود را انجام می دهد و زیرساخت های مورد نیاز را فراهم می آورد، اما این مردم هستند كه باید از ظرفیت های موجود برای بهبود سطح زندگی خود بهره ببرند.
وی ادامه داد: بنیاد مستضعفان همه امكانات خود را برای توسعه و آبادانی مناطق محروم به كار گرفته و تاكید دارد كه محرومیت زدایی تنها با همكاری و همراهی مردم ممكن خواهد بود.
سعیدی كیا تاكید كرد: فعالیت های این بنیاد در راستای محرومیت زدایی و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در بخش های مختلف از جمله بهداشت و درمان، آموزش، عمران، سلامت و فرهنگی اجرایی و عملیاتی می شود.
رییس بنیاد مستضعفان با تاكید بر تلاش هر چه بیشتر به منظور محرومیت زدایی، گفت: حمل و نقل، زیربنای آبادانی است و بنیاد علوی وابسته به این نهاد، با ایجاد خط دریایی جزیره لارك این زیرساخت اساسی را برای این جزیره محقق كرده تا در كنار جذب گردشگر و فراهم‌سازی امكان سفر دریایی ایمن، دانش ‌آموزان این منطقه بتوانند به آسانی تحصیل خود را ادامه دهند.
سعیدی كیا با بیان اینكه ترویج فرهنگ كار و تلاش از اهداف بنیاد مستضعفان است، خاطرنشان كرد: بنیاد علوی اعتبارات جذب شده از سوی بنیاد مستضعفان را در نقاط محروم مختلف كشور هزینه می كند.

**14 پروژه شاخص عمرانی در جزیره لارك اجرا می شود
استاندار هرمزگان گفت: با تفاهم نام منعقد شده میان این نهاد و بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان ، 14 پروژه شاخص عمرانی با سرمایه اولیه 50 میلیارد ریال به منظور آبادانی و توسعه لارك در این جزیره اجرا می شود.
فریدون همتی نیز در جمع مردم جزیره لارك اظهار داشت: تفاهم نامه مذكور گامی موثر در راستای توسعه پایدار جزیره راهبردی لارك محسوب می شود.
وی افزود: یكی از این پروژه ها سرعت بخشی به لایروبی و ساماندهی اسكله لارك در كنار احداث جاده دور جزیره است كه زمینه اشتغال پایدار برای حداقل 200 نفر را در بازه زمانی سه ماهه فراهم می آورد.
همتی خاطرنشان كرد: صید و صیادی و ایجاد زیرساخت ‌های لازم در حوزه‌ گردشگری برای جذب، تثبیت و اقامت گردشگران نیز از جمله ظرفیت های ویژه جزیره لارك برای تحقق رونق اقتصادی و ارتقاء سطح رفاه مردم آن است.
استاندار هرمزگان گفت: پروژه ‌های زیرساختی در لارك در حال اجرا می باشد و مردم این جزیره از طریق ایجاد خانه‌ های بوم ‌گردی و گذراندن دوره‌ های آموزشی مختلف نظیر فراگیری زبان خارجه و مهمانداری می ‌توانند كسب درآمد كنند.
همتی در بخش دیگری از صحبت های خود بیان داشت: جزیره لارك خط مقدم دفاع از امنیت آب های خلیج فارس است و مردم آن اولین سنگر حراست از تنگه هرمز را در اختیار دارند.
وی با اشاره به افتتاح خط دریایی لارك گفت: افتتاح این خط آغاز مسیر توسعه این جزیره است.
استاندار هرمزگان تاكید كرد: مسوولان موظف هستد برای رفع محرومیت و توسعه استان و جزایر استراتژیك آن، به صورت شبانه‌ روزی تلاش كنند.
خط دریایی جزیره لارك عصر سه شنبه با حضور استاندار هرمزگان ، رئیس بنیاد مستضعفان و جمعی از دیگر از مدیران كل استان به صورت رسمی آغاز به كار كرد.
راه اندازی این خط دریایی براساس تفاهم نامه سه جانبه منعقد شده میان استانداری هرمزگان، بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان و اداره كل بنادر و دریانوردی هرمزگان انجام شده است.
این خط دریایی از بندر شهید ذاكری قشم به بندرگاه جزیره لارك در فاصله هفت مایل دریایی (معادل 13 كیلومتر) از شنبه تا چهارشنبه فعال است.
خط مسافری از بندر شهید حقانی بندرعباس به جزیره لارك نیز در فاصله 18 مایل دریایی ( معادل 33كیلومتر) در روزهای پنجشنبه و جمعه برقرار است.
هزینه استفاده از این مسیر دریایی برای بومیان جزیره لارك كاملا رایگان است.
جزیر لارك با 50 كیلومتر مربع وسعت و 421 نفر جمعیت، در فاصله 10 كیلومتری جنوب شرقی قشم و در دهانه تنگه هرمز قرار دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هرمز، هنگام و لارك با حدود یكهزار و 628 كیلومتر مربع وسعت و 150 هزار نفر جمعیت در جنوب استان هرمزگان قرار دارد.
7198/6048
۰ نفر