به گزارش روز شنبه اداره روابط عمومي و اطلاعرساني آموزش و پرورش استان كرمانشاه، مجيد يزدانپناه، در نشست با مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان افزود: آموزش و پرورش خانهاي است كه متعلق به همهي مديران كل ميباشد؛ اما سرمايهگذاري در آموزش و پرورش ديربازده است و اين يكي از مسائلي است كه در سيستمها به ما آسيب ميزند؛ زيرا نهاد تعليم و تربيت مانند برخي دستگاهها نيست كه نتيجهي سرمايهگذاري در آن، خيلي سريع قابل رؤيت باشد.
يزدانپناه با اشاره به اينكه بيشترين بازدهي آموزش و پرورش در بخش مديران است، تشريح كرد: افرادي كه در موقعيتهاي مختلف به عنوان مدير قرار ميگيرند و به آموزش و پرورش نگاه ويژهاي دارند، در واقع فرزندان و خانوادهي خودشان را ميبينند؛ زيرا نهاد تعليم و تربيت با تمام ارگانهاي جامعه مرتبط است و همهي آنها به نوعي وابسته به نظام آموزشي و پرورشي هستند.
وي در خصوص حمايتهاي سازمانهاي مختلف از آموزش و پرورش عنوان كرد: كمكهاي مادي و معنوي نهادهاي مختلف به تعليم و تربيت، ماندگار بوده و ما همواره قدردان و سپاسگزارشان هستيم و همهجا از آنها به نيكي ياد ميكنيم تا نشان دهيم اگر كسي قدمي براي آموزش و پرورش آيندهسازان ايران اسلامي بردارد تا مدتها در ياد مجموعه تعليم و تربيت ميماند.
اين مقام مسؤول آموزش و پرورش ادامه داد: هر مجموعهاي كه با نهاد تعليم و تربيت همكاري كند، چند ثمره دارد؛ اول اينكه خنده بر روي لبان تعدادي از دانشآموزان مينشيند، دوم اينكه معلمان و مديران آموزش و پرورش با ديدن كودكان شاد، احساس رضايت و آرامش ميكنند و سوم اينكه حس قدرشناسي در جامعه فرهنگيان نسبت به آن نهاد شكل ميگيرد.
وي با اشاره به اينكه زيرساخت خروجي جامعه از آموزش و پرورش است، گفت: اگر ميخواهيم سياست، اقتصاد، فرهنگ و ... موفقي داشته باشيم، نيازمند آموزش و پرورش توانمند و موفقي هستيم؛ بنابراين بايد همگي شرايط دستيابي به اهداف نظام تعليم و تربيت را مهيا كنيم.
مديركل آموزش و پرورش كرمانشاه در بخش ديگري از سخنانش گفت: همين امروز در نقاطي از استان معلماني مشغول خدمت و آموزش دانشآموزان هستند كه گاهي 20 روز در روستايي ماندگار ميشوند؛ چون مسير به گونهاي است كه امكان برگشت ندارد و اين در حالي است كه از ديگر ارگانها هيچ نماينده و كارمندي در چنين نقاطي وجود ندارند و حال آنكه نيروي آموزش و پرورش با افتخار در اين مناطق مشغول ارائه خدمت به فرزندان ايرانزمين است.
يزدانپناه خاطرنشان كرد: استعدادهاي درخشاني در آموزش و پرورش وجود دارند كه اگر ايدههاي ناب و دستنخورده در اختيارشان قرار بگيرد، اطمينان دارم كه كارهاي بزرگي ميتوانند انجام دهند؛ همچنانكه در حال حاضر نيز نخبگان زيادي در بحث فناوري اطلاعات و ارتباطات داريم كه اگر در مسير و كانال درست قرار گيرند و به خوبي راهنمايي شوند، قادرند كارهاي خلاقانهاي انجام دهند؛ زيرا نوجوانان ما نيازمند ايده و هدايت صحيح هستند.
سپس، شهريار بهنيا، مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان كرمانشاه گفت: بحث مدرسه و آموزش و پرورش، بخشي از زندگي همهي ماست و مشاركت در امور مربوط به تعليم و تربيت، وظيفهاي همگاني است؛ بنابراين تلاش ميكنيم رايزنيهاي لازم را با اپراتورهاي كشور انجام دهيم و از مساعدت و حمايتهاي آنان در جهت پيشبرد اهداف آموزش و پرورش استفاده كنيم؛ زيرا معتقديم شكلگيري هر اجتماعي از آموزش و پرورش آغاز ميشود.
وي افزود: از همكاريهايي كه در سنوات گذشته با آموزش و پرورش داشتهايم، نتايج قابل توجهي گرفتهايم و استقبال خوبي از طرف دانشآموزان نسبت به فناوري اطلاعات بهويژه در حوزه اپليكيشنها شده بود و اين امر نويد دهندهي آن است كه ميتوان با همكاري و مشاركت، كارهاي خلاقانه و بزرگي انجام داد.
بهنيا خاطرنشان كرد: بايد آمادهسازي علاقهمندان به حوزه فناوري در مدرسه صورت بگيرد و دانشآموزان در اين فضا پرورش يابند؛ زيرا تجربه ثابت كرده چنين افرادي در آينده نيز موفق خواهند بود و ميتوانند در نوجواني، مقدمات آيندهي روشن خود را فراهم سازند.
وي گفت: در بحث كارآفريني، آموزش و هوشمندسازي، آمادگي داريم كه در كنار آموزش و پرورش باشيم و در اين راه، كمكهاي قابل توجهي به مجموعه تعليم و تربيت نماييم و در مسير برنامههاي توسعه، همگام با آموزش و پرورش براي رسيدن به اهداف تعيين شده تلاش كنيم.
در پايان اين نشست مقرر شد، مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان كرمانشاه مقدمات لازم را براي ديدار با مسئولان اپراتورها فراهم سازد تا در خصوص انعقاد تفاهمنامه اقدامات مورد نياز صورت پذيرد؛ همچنين تعدادي ايده در اختيار آموزش و پرورش قرار دهد تا نهاد تعليم و تربيت بتواند با بهرهگيري از اين ايدههاي نوين، جوانان مستعد و علاقهمند را پرورش دهد و آموزش و پرورش نيز تعدادي از مدارس را به عنوان پايلوت به آنان معرفي كند تا مربيان و آموزشدهندگان متخصص اين اداره در مدارس مذكور، آموزشهاي لازم را به دانشآموزان علاقهمند بدهند و در مراحل بعدي با برگزاري جشنوارههاي حوزه فناوري، موج مثبت همگاني در سطح مدارس استان نسبت به تكنولوژيهاي روز دنيا و فناوري اطلاعات و ارتباطات ايجاد شود.
8066
كرمانشاه- ايرنا- مدير كل آموزش و پرورش استان كرمانشاه ضمن تأكيد بر نقش ويژهي فناوريهاي نوين در زندگي افراد جامعهي امروزين، گفت: نهاد تعليم و تربيت خانهاي است كه همه جامعه، اعضاي آن هستند و بايد در پيشبرد اهداف آن مشاركت داشته باشند.