علی اصغر شاهزیدی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا در اصفهان افزود: برنامه های هنری با محوریت بزرگان موسیقی و شعر و ادب نه تنها با احیای جنبه های مختلف هنر می انجامد بلكه بر مشاركت و همت بیشتر جوانان در فعالیت های هنری تاثیر می گذارد.
وی با بیان اینكه می توان بزرگداشت و نكوداشت چهره های هنری را شهر به شهر اجرا كرد، اظهار داشت: استاد تاج اصفهانی، شهناز، كسایی از كسانی بودند كه باید همه ساله برای آنان برنامه یادبود اجرا كرد زیرا پیشرفت موسیقی مرهون این چهره ها و هنرمندان پیشكسوت دیگر است.
این پیشكسوت موسیقی و آواز با بیان اینكه عشق، هوش، استعداد و پیروی از استاد لازمه كار یك هنرمند تازه كار است، خاطرنشان كرد: متاسفانه بسیاری از سجایای اخلاقی امروز در هنرمندان مشاهده نمی شود اما در گذشته بیشتر هنرمندان از این صفات بارز برخوردار بودند و همین امر محبوبیت آنان را به دنبال داشت.
وی با ذكر مثالی یادآور شد : استاد همایون خرم نوازنده ویولن، موسیقی دان و آهنگساز برجستهٔ ایران به اخلاق نیكو، مهربانی، پاكی دل و هنر فاخر و با ارزش شهرت داشت و همین موضوع سبب شد در دل مردم و سایر هنرمندان جای گیرد.
این استاد موسیقی به آیین بزرگداشت استاد همایون خرم در دانشگاه صنعتی اصفهان اشاره كرد و افزود: همه موظفیم كه قدر هنرمندان را بدانیم و آنان را در زمان حیاتشان تجلیل كنیم با این حال برگزاری نكوداشت برای آنان مثبت و با ارزش است.
شاهزیدی با اشاره به موسیقی ایرانی و ضرورت حفظ جایگاه و ارتقای آن، تصریح كرد : با وجود این كه این هنر انسان را به تعالی می رساند و به خدا نزدیك می كند متاسفانه در سال های اخیر به این موسیقی بی توجهی شده است.
وی به برخی از بزرگان هنر همچون استاد تجویدی موسیقدان و بیژن ترقی شاعر اشاره كرد و ادامه داد: این هنرمندان برای اعتلای هنر ایران زمین همواره تلاش می كردند و توجه به فرهنگ ایرانی را لازمه فعالیت و هنرنمایی خود می دانستند.
این هنرمند با اشاره به نكوداشت هرساله استاد جلال تاج اصفهانی كه در جوار آرامگاه او در تكیه سیدالعراقین تخت پولاد اصفهان برگزار می شود، گفت: برای برپایی آیینی باشكوه تر و در سطح ملی برای این هنرمند فقید تلاش كردیم اما متاسفانه برخی مسوولان همكاری نمی كنند و ما را بر آن داشته كه چنین برنامه هایی را بصورت مردمی و خودجوش برگزار كنیم.
به گزارش ایرنا، علی اصغر شاهزیدی استاد آواز ایرانی، از شاگردان استاد جلال تاج اصفهانی و تنها بازمانده مكتب آوازی اصفهان است، از معروف ترین آثار وی می توان تصنیف 'جام مدهوشی' از آلبوم 'چرخ گردون' با آهنگ علی تجویدی، تار جلیل شهناز، تنظیم فریدون شهبازیان و شعر بیژن ترقی را نام برد.
این هنرمند آوازهای بسیاری را به صورت فی البداهه در برنامه تماشاگه راز و رادیو اصفهان اجرا كرده است و علاوه بر آواز به نوازندگی نی، به سرودن شعر نیز علاقه دارد.
/6026/6020
اصفهان- ایرنا - استاد آواز موسیقی اصیل ایران گفت: نكوداشت و بزرگداشت مفاخر و بزرگان هنری باعث می شود نسل جوان به كسب هنر و پیشرفت در این عرصه ترغیب شوند.