به گزارش ايرنا، بيست و يكمين جشنواره موسيقي فجر شامگاه سه شنبه در ميان گردهمايي گرم پيشكسوتان و تازه كاران موسيقي و جمعي از دوستداران موسيقي آخرين برنامه اش را اجرا كرد و به پايان رسيد.
هنرنمايي يگان موزيك تيپ زرهي همدان و اجراي قطعاتي از موسيقي اصيل ايراني آغازگر اين برنامه بود كه بهترين تشويق ها را از دستان تماشاگران ستاند و سرپرست اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي همدان نيز كه از اجراي اين گروه به وجد آمده بود از همه هنرمنداني كه براي مردم همدان نواخته اند و مي نوازند قدرداني كرد.
علي مرادي نور اين دوره از جشنواره موسيقي را بسيار موفق و اثرگذار ارزيابي كرد و گفت: اين موفقيت حاصل تلاش هنرمندان جوان شهر و ديارمان است كه امسال به آنها اعتماد كرده و جشنواره را به آنها سپرده بوديم.
او تاكيد مي كند جشنواره موسيقي فجر به ما نشان داد به جوان ها بايد اعتماد كرد تا توان و استعداد خود را به نمايش بگذارند و بزرگترها نقش هدايتگر و چراغ راه را داشته باشند.
مرادي موسيقي را هنري فاخر و ارزشمند مي داند كه در هنگام شادي و سرور و در حزن اندوه بهترين همدم و مونس است.
** جشنواره موسيقي همراه با پژوهش و آموزش
دبير جشنواره موسيقي فجر نيز از استقبال خوب مردم همدان و بذل محبت آنها به موسيقي قدرداني كرد و گفت: اگر چه كم و كاستي هايي وجود داشت اما سعي كرديم امسال بهتر از پارسال و سالهاي پيشين باشيم.
علي آقامحمدي به تفاوت ها و ويژگي هاي جشنواره امسال اشاره مي كند و مي گويد: در جشنواره امسال 27 گروه موسيقي براي حضور در جشنواره اعلام آمادگي كردند و از اين تعداد 14 گروه پذيرفته شدند؛ در حاليكه سال قبل تنها سه گروه به اجراي موسيقي پرداختند.
بخش هاي جنبي جشنواره امسال مانند كلاس آموزشي، كارگاه هاي پژوهشي، نشست هاي نقد و بررسي، نمايشگاه ساز و نشست بررسي مشكلات ساز سازان همداني و هنرنمايي گروه هاي موسيقي كشوري از ويژگي و تفاوتهاي اين دوره از جشنواره بود كه آقامحمدي و دوستانش با مشقت و دشواري هاي بسيار آنها را تدارك ديده اند.
** تجليل از موي سپيد كرده هاي موسيقي
جشنواره موسيقي فجر بر دستان بزرگان خود هم بوسه اي از روي ادب و سپاس زد، اساتيدي همچون مسعود فريدوني نوازنده سنتور، حق رضا فطري تارنواز، اصغر بهرامي نوازنده سنتور، اصغر كريمي نوازنده تمبك، ماشالله رسام نوازنده سازهاي بادي ، مسعود اسلاميه خواننده ، سياوش ديهيمي نوازنده تار، علي كوثري نژاد ، سازنده و پژوهنده موسيقي ، جمشيد منطقي آهنگساز و سازنده قانون كه هركدامشان سرمايه اي بزرگ براي جامعه موسيقي محسوب مي شوند.
در ادامه آيين تقدير، استاد كيوان ساكت سرپرست گروه اركستر وزيري كه مهمان ويژه، اختتاميه جشنواره بود دقايقي تك نوازي كرد و با طنين بي نظير تارش گوش و جان همگان را نوازش داد.
استاد حسن ناهيد موسيقي دان و نوازنده سرشناس ني كشور نيز كه رنج سفر به خود تحميل كرده و با كهولت سن دعوت جشنواره موسيقي را لبيك گفته بود هم دقايقي از فراز و فرودهاي زندگي خود و همنشيني دور و درازش با ني حكايت كرد و جوانان را به تلاش، تمرين و ممارست براي رسيدن به اهدافشان توصيه و تشويق كرد.
او براي موسيقي همدان روزهاي روشني را آرزو مي كند و مي گويد: همدان در اين جشنواره ثابت كرد كه مي تواند بهترين باشد؛ حاضران هم براي پير ني نواز ايران آرزوي سلامتي كردند.
** اركستر وزيري رخدادي نادر در همدان
دف نوازي زيباي گروه موسيقي «ايقاع» به سرپرستي وحيد ربيع پور در مدح حضرت محمد (ص) آن هم در شب ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س) شور و شعف مجلس را دو چندان كرد، اين گروه در آيين افتتاحيه نيز هنرنمايي كرده و مردم خواستار تكرار هنرنمايي اين گروه شده بودند.
اجراي كنسرت اركستر وزيري به سرپرستي كيوان ساكت و خوانندگي وحيد تاج بخش پاياني جشنواره موسيقي است كه به اعتقاد اهالي موسيقي اتفاقي نادر در پايتخت تاريخ و تمدن محسوب مي شود.
بي ترديد حضور اين گروه موسيقي سرشناس و هنرمندان نامي و فرهيخته به رشد اين هنر فاخر و ارتقا ذوق هنري مردم همدان تاثير بسيار دارد.
به گزارش ايرنا جشنواره موسيقي فجر از يكم تا هفتم اسفند ماه در مجتمع فرهنگي بوعلي سينا برگزار شد و در اين هفت شبانه روز از هر گوشه اين مكان ساز و نوايي دلنشين به گوش مي رسيد به طوريكه اين مجتمع كاخ موسيقي همدان لقب گرفت.
7527/2087
همدان- ايرنا- بيست و يكمين جشنواره موسيقي فجر همدان در ميان اجتماع گرم مردم هنردوست، دستان پر مهر پيشكسوتان موسيقي را بوسيد و از وجود استادان «حسن ناهيد» و «كيوان ساكت» چهره هاي سرشناس موسيقي كشور جان و اميدي تازه براي جشنواره هاي بعدي گرفت و به كار خود پايان داد.