۱۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۳۰
کد خبر: 83229874
T T
۰ نفر

جوان اروميه اي مخترع برتر همايش ملي بنياد البرز شد

۱۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۳۰
کد خبر: 83229874
جوان اروميه اي مخترع برتر همايش ملي بنياد البرز شد

اروميه - ايرنا - رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: «كاوه رحماني فرح» از نخبگان پارك علم و فناوري اين استان در پنجاه و ششمين همايش ملي جايزه بنياد البرز عنوان نخبه برتر را كسب كرد.

حسن حيدري روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين مخترع مديرعامل شركت «دانش بنيان فرآور آبزي پارس گلستان» در زمينه فرآيند بوگيري ميگو و توليد كنسرو خوراك ميگو فعاليت مي كند.
وي ادامه داد: حدود يك ماه گذشته 80 ميليارد ريال سرمايه گذاري داخلي براي توليد انبوه مواد غذايي آبزي در شركت «دانش بنيان فرآور آبزي پارس گلستان» جذب شده و در مرحله بعدي نيز تلاش اين شركت صادرات محموله هاي خود به كشورهاي تركيه، عراق و عمان است.
وي اضافه كرد: شركت تعاوني دانش بنيان فرآور آبزي پارس گلستان از واحدهاي مستقر در پارك علم و فناوري آذربايجان ‌غربي بوده كه موفق به توليد مواد غذايي مرتبط با ماهي شده است.
وي بيان كرد: تجاري سازي محصول هاي اين شركت براي 60 نفر به صورت مستقيم و غير مستقيم اشتغال زايي كرده است.
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي اظهار داشت: مجموعه پارك علم و فناوري به صورت حرفه‌اي و با هدف توسعه نوآوري و انجام كارهاي دانش بنيان در حال فعاليت است تا بتواند نياز جوانان نخبه استان را فراهم كند.
وي گفت: ترويج فعاليت شركت هاي دانش بنيان و استفاده از فكر فعالان اين حوزه مي تواند يكي از بهترين روش ها براي تحقق اقتصاد مقاومتي و عمل به شعار سال در راستاي حمايت از كالاي داخلي باشد.
وي ادامه داد: ورود به حوزه صادرات يكي از برنامه‌هاي اصلي اين پارك براي شركت‌هاي مستقر در سال‌هاي آينده بوده و در اين راستا برگزاري تور‌هاي فناوري و شركت در نمايشگاه‌هاي بين المللي خارج از كشور جزو برنامه‌هاي اصلي اين پارك به شمار مي رود.
به گزارش ايرنا پنجاه و ششمين همايش ملي جايزه بنياد البرز (مشهور به نوبل ايراني) با تجليل از 59 نخبه برتر كشور، نيمه نخست اسفند ماه جاري در تالار سوره حوزه هنري تهران برگزار شد، در اين دوره از پنج دانشمند، چهار مخترع، 10 دانشجوي پزشكي، 10 طلبه علوم ديني، 30 دانشجوي پايه علوم انساني تقدير شد.
شركت تعاوني دانش بنيان فرآور آبزي پارس گلستان از سال 1396 در مراكز دانش بنيان پارك علم و فناوري آذربايجان غربي مستقر شده است.
پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با هدف بسترسازي براي توليد ثروت از طريق علم و فناوري تاسيس شده است؛ اين نهاد به عنوان يكي از اركان مهم شكل گيري و توسعه اقتصاد دانش بنيان تلاش مي كند تا با استفاده از موقعيت ممتاز همجواري با سه كشور آسيايي و اروپايي و دارا بودن هفت مرز رسمي در سطح كشور به حمايت همه جانبه از شركت هاي مبتني بر دانايي و خلاقيت و جذب سرمايه گذار بپردازد.
مديران اين پارك در تلاش هستند تا زمينه تجاري سازي و بازاريابي ايده هاي نوآورانه و فناورانه را فراهم كنند و نقش كليدي در ياري رساندن به حضور فعال اين شركت ها در سطوح ملي و بين المللي داشته باشند.
9918/2093