علی محمدنیکبخت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ویژگیهای این محصول، افزود: نیترید در این محصول تا چند برابر کمتر از حد مجاز کاهش یافته و بین ۳۰ تا ۴۰ /پی پی ام/ است که حد مجاز آن بین ۸۰ تا ۱۲۰ /پی پی ام /میباشد.
وی ادامه داد: حذف میکروارگانیسم و گرفتن طبع سرد ماهی نیز از دیگر ویژگیهای این محصول است.
وی درباره فواید سوسیس ماهی اضافه کرد: سوسیس ماهی سالم و بدون بو است که همزمان ما را به ٢ هدف افزایش سرانه مصرف ماهی و معرفی یک فست فود سالم به مردم میرساند.
وی تاکید کرد: براساس مطالعات انجام یافته مهمترین دلیل عدم مصرف ماهی در کشور بوی ماهی است و در نتیجه تصمیم بر این گرفته شد که محصولی تولید شود که بوی ماهی را نداشته باشد تا مورد استقبال مردم قرار گیرد.
سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: این طرح از سال ١٣٨۶ به عنوان موضوع یک پایاننامه کارشناسی ارشد مورد بررسی بود تا اینکه در سال ١٣٨٨ اختراعی با نام فرمولاسیون و روش تهیه سوسیس از ماهی ثبت شد.
نیکبخت ادامه داد: در نهایت سال ١٣٩١ شرکت دانش بنیان فرآور آبزی پارس گلستان جزو اولین شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجانغربی مشغول فعالیت شده و از سال ١٣٩٣ این طرح وارد فاز اجرایی شد که با ورود سرمایهگذار به صورت یک دانش فنی معتبر شناسایی شد.
وی درباره لزوم توجه به توسعه صنایع دانش بنیان افزود: همه عناصر در استان باید دست به دست هم داده و برای توسعه استان که از محور دانش بنیان میگذرد تلاش کنند.
وی بیان کرد: پارک علم و فناوری در حوزه تسهیلات گمرکی، تسهیلات مالیاتی و بیمه، مشاورههای رایگان بازاریابی، مالی و حقوقی را به شرکتهای مستقر در پارک که بیش از ۹۰ شرکت می باشند، ارائه میدهد.
در این محصول جدید بیش از ۳ گونه ماهی پرورشی و پنج گونه ماهی دریایی شامل کپور، فیتو فاک، بیگ هد، ماهیهای جنوب شامل گیدر، هوور، سارم، گالیت و ماهیهای دیگر استفاده میشود.
پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکلگیری و توسعه اقتصاد دانش بنیان تلاش میکند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همهجانبه از شرکتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایهگذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاریسازی و بازاریابی ایدههای نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکتها در سطوح ملی و بینالمللی داشته باشد.
۹۹۱۸/۶۱۸۵/
سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجانغربی:
تجاریسازی فناوری تولید مواد پروتئینی از ماهی در آذربایجانغربی
ارومیه- ایرنا- سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: فناوری تولید سوسیس و کالباس ماهی بدون بو برای نخستین بار در کشور توسط شرکت دانش بنیان فرآور آبزی پارس گلستان از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری این استان تجاریسازی شد.
اخبار مرتبط
-
واگذاري زمين به شركت هاي دانش بنيان استان سمنان
شاهرود- ايرنا- معاون فناوري و نوآوري پارك علم و فناوري استان سمنان گفت: در راستاي ارايه خدمات…
-
جوان اروميه اي مخترع برتر همايش ملي بنياد البرز شد
اروميه - ايرنا - رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: «كاوه رحماني فرح» از نخبگان پارك…
-
رئيس پارك علم و فناوري هرمزگان:
سند راهبردي پنج ساله پارك علم وفناوري هرمزگان تدوين شد
بندرعباس – ايرنا – رئيس پارك علم و فناوري هرمزگان گفت: سند راهبردي پنج ساله پارك علم و فناوري…
-
معاون وزیر علوم: ارتباط پارك های علم و فناوری با دانشگاه ها تقویت می شود
بجنورد- ایرنا- معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: رویكرد این وزارتخانه تقویت…
-
مذاكره مسئولان پارك علم وفناوری مازندران با13پارك علم وفناوری خارجی
ساری – ایرنا – مسئول روابط عمومی پارك علم و فناوری مازندران از انجام مذاكرات بین این پارك تحقیقاتی…
-
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي:
80ميليارد ريال سرمايه توسط شركت دانش بنيان فرآور آبزي جذب شد
اروميه - ايرنا - رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: 80 ميليارد ريال سرمايه گذاري داخلي…
-
راه تولید دانش بنیان از مسیر تقویت مراكز رشد می گذرد
زنجان – ایرنا – رئیس پارك علم و فناوری استان زنجان گفت: راه دستیابی به تولید محصولات دانش بنیان،…
نظر شما