سيد محسن موسوي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: تمامي ايستگاه هاي هواشناسي در سطح استان همدان آمار افزايش بارندگي را ثبت كرده اند و در اين 6 ماه بيش از ميانگين كل سالانه ايستگاه، بارش ثبت شده است.
وي اضافه كرد: از ابتداي سال آبي امسال نهاوند با 560 ميليمتر بيشترين بارش را در سطح استان داشته است كه نسبت به سال آبي گذشته 212 درصد و نسبت به بلند مدت 95 درصد افزايش را نشان مي دهد.
موسوي ادامه داد: از ابتداي مهر 1397 گل تپه با 295 ميليمتر كمترين بارش را در سطح استان داشته است كه نسبت به سال آبي گذشته 63 درصد و نسبت به بلند مدت نيز 63 درصد افزايش دارد.
وي عنوان كرد: بر اساس پيش بيني هاي صورت گرفته به دليل رطوبت ناشي از بارش هاي اخير و تشكيل ابرهاي محلي تا 24 ساعت آينده احتمال رگبار پراكنده باران، ريزش پراكنده برف و رعد و برق در آسمان استان وجود دارد.
** موج دوم بارش ها از شنبه همدان را فرا مي گيرد
كارشناس اداره كل هواشناسي همدان گفت: سامانه بارشي كه در چند روز اخير اين استان را تحت تاثير قرار داده بود به طور كامل از شرق استان خارج شده است و با ورود سامانه جديد، موج دوم بارش ها از شنبه 10 فروردين همدان را فرا مي گيرد.
وي با اشاره به وزش باد در استان توصيه كرد: نكات ايمني براي نصب تابلوهاي تبليغاتي، بنر و داربست رعايت شود.
موسوي عنوان كرد: به دنبال بارش هاي چند روز گذشته در استان، دماي كمينه (صبحگاهي) بين يك تا سه درجه سانتيگراد و دماي بيشينه (روزانه) بين 2 تا چهار درجه سانتيگراد كاهش مي يابد.
وي تاكيد كرد: سامانه بارشي كه روز شنبه وارد استان مي شود به اندازه سامانه قبلي قدرت دارد و موجب آبگرفتگي معابر و سيلابي شدن رودخانه ها مي شود.
كارشناس اداره كل هواشناسي همدان گفت: نهاوند با 11 درجه سانتيگراد بالاي صفر گرمترين و گل تپه با يك درجه سانتيگراد زير صفر به عنوان سردترين شهرهاي استان در 24 ساعت گذشته گزارش شده اند.
وي اضافه كرد: در 24 ساعت گذشته تويسركان با چهار ميليمتر، بيشترين بارش را در استان داشته است.
گفتني است، بر اساس آخرين آمار از ابتداي سال آبي امسال، بارش هاي استان نسبت به بلند مدت سه برابر افزايش داشته است.
9904/2087
همدان- ايرنا- كارشناس اداره كل هواشناسي همدان گفت: آمارها نشان مي دهد افزايش بارش از ابتداي سال آبي (از ابتداي مهرماه 1397) موجب شد همدان وارد مرزهاي ترسالي شود.