به گزارش ايرنا، برنامه ساعت زمين امشب در ساعت 20 و 30 دقيقه با خاموش شدن چراغ هاي سازه تاريخي پل خواجوي اصفهان در اين شهر به مدت يك ساعت برگزار شد.
با خاموش شدن چراغ هاي سازه پل خواجوي اصفهان مردم اين شهر همزمان با ساير هموطنان براي كاهش مصرف انرژي و مقابله با آلودگي هاي زيست محيطي و تغييرات جوي در برنامه ساعت زمين مشاركت كردند.
اين رويداد نمادين ( برنامه ساعت زمين ) به ابتكار صندوق جهاني حمايت از محيط زيست زمين براي اولين بار در سال 2007 ميلادي از استراليا آغاز شد و در آن بنياد جهاني طبيعت 2.2 ميليون نفر را براي حمايت از اقدامات مربوط به تغييرات آب و هوا تشويق كرد كه چراغ هاي غير ضروري را به مدت يك ساعت خاموش كنند.
پس از آن در سراسر جهان اين اقدام مورد استقبال عمومي قرار گرفت و در اين جهت چراغ هاي برج ايفل در پاريس، برج ساعت بيگ بن در لندن، خانه اپراي سيدني، ساختمان امپاير استيت در منهتن، كاخ باكينگهام در لندن، تماشاخانه كولوسئوم در رم و كاخ ادينبورو در شهر ادينبورو به مدت يك ساعت خاموش ميشوند.
از آن پس تاكنون كشورهاي مختلف از جمله ايران به اين كنوانسيون پيوسته اند.
در اين سنت سالانه افراد سراسر جهان به مدت يك ساعت ( ساعت 8:30 تا 9:30 بعد از ظهر سي ام مارس، چراغ ها و تجهيزات الكترونيكي را با هدف آگاهي بخشي در مورد تغيير اقليم و حفظ انرژي خاموش مي كنند.
بنياد جهاني طبيعت بزرگترين اتحاديه بينالمللي در زمينه حفاظت از محيط زيست است كه در سال 1961 ميلادي در سوئيس تاسيس شد.
تمام افرادي كه در اين رويداد شركت ميكنند يك هدف مشترك دارند و آن آيندهاي سازگار با محيط زيست است.
تغييرات اقليمي و از دست دادن طبيعت دو تهديد بزرگ محيط زيست است كه براي حل آن كمك تمام ساكنين زمين مورد نياز است.
مشاركت كنندگان در رويداد ساعت زمين با اين اقدام نمادين ( خاموش كردن چراغ ها به مدت يك ساعت) آمادگي خود را براي كمك به محيط زيست اعلام مي كنند.
2093/6026/
اصفهان - ايرنا - ديار نصف اصفهان شنبه شب با برگزاري آييني با حضور جمعي از مردم در جوار پل خواجوي اين شهر همانند ساير شهرهاي تاريخي جهان به استقبال برنامه ساعت زمين رفت.