«مهران تيشه گران» روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: در دوره قبلي اين رقابت ها كه سال 2015 به ميزباني چين تايپه برگزار شد، با 160 ورزشكار زن و مرد شركت كرديم و توانستيم عنوان پنجمي آسيا را از آن خود كنيم.
وي اظهار داشت: با توجه به شرايط اقتصادي كشور و افزايش نرخ ارز و پيش بيني اينكه اعزام هر ورزشكار بدون هزينه هاي برگزاري اردوها بين 18 تا 20 ميليون تومان براي فدراسيون در بر خواهد داشت و از سوي ديگر با توجه به سياست هاي وزارت ورزش و جوانان در كاهش هزينه هاي اعزام، كاروان ورزشي ناشنوايان در 6 رشته شامل دو و ميداني، تكواندو، جودو، فوتبال، فوتسال و واليبال ساحلي به بازي هاي آسيايي اعزام مي شود.
رئيس فدراسيون ورزش ناشنوايان با بيان اينكه ستاد برگزاري اين رقابت ها تشكيل شده، گفت: در 6 رشته اعزامي، شانس زيادي براي مدال آوري داريم، ضمن اينكه در برخي از اين رشته ها داراي عناوين برتر آسيايي و جهاني هستيم.
وي ادامه داد: متاسفانه چهار رشته كاراته، كشتي، واليبال و تيراندازي كه هميشه جزو بهترين ها بوديم در بازي هاي آسيايي برگزار نمي شود و اين موضوع شانس مدال آوري كارون ايران را در حد قابل توجهي كاهش مي دهد و با توجه به كاهش تعداد نفرات اعزامي مي تواند بر جايگاه ما تاثير گذار باشد.
تيشه گران با اشاره به اينكه دبير فدراسيون و نايب رئيس مردان فدراسيون منصوب شده اند، گفت: طي روزهاي آينده نشستي با رييسان انجمن هاي اعزامي به بازي هاي آسيايي داريم تا راههاي جذب حاميان مالي بررسي شود ضمن اينكه ستاد بازي ها، برنامه هاي تشكيل تيم ها و كادر هاي فني را بررسي خواهند كرد.
«علي دانشمندفرد» و «مسعود فراهاني طجر»به ترتيب به عنوان سرپرست دبيري و سرپرست امور نايب رئيسي مردان منصوب شدند.
** كاهش دغدغه هاي مالي ملي پوشان
تيشه گران همچنين ادامه داد: جداي از توسعه ورزش ناشنوايان در حوزه هاي قهرماني و همگاني كه از وظايف ذاتي فدراسيون است، مذاكراتي را با مسئولان وزارت ورزش و جوانان از جمله شخص وزير ورزش و معاونان وي در جهت كاهش دغدغه هاي مالي ورزشكاران آغاز كرده ايم و اين مساله يكي از اولويت هاي اصلي در سال جاري است.
وي اضافه كرد: در حالي كه ورزشكاران ناشنوا همچون ساير ورزشكاران توانمند و معلول كشور در ميادين مختلف المپيك و بازي هاي آسيايي براي كشور افتخار آفريني و مدال آوري مي كنند، متاسفانه سهم آنان از پاداش قهرماني تنها 70 سكه است.
رئيس فدراسيون گفت: وقتي يك ورزشكار ناشنوا با توجه به شرايط خاصش در جامعه دغدغه از دست دادن شغل خود را براي حضور در اردوهاي آماده سازي دارد، اين موضوع به طور قطع بر روند آماده سازي تيم ملي و خودش اثر مي گذارد.
وي تصريح كرد: واقعيت اين است كه ناشنوايان حتي كمي كمتر از يك چهارم يك قهرمان المپيكي يا پارالمپيكي پاداش دريافت مي كنند و البته ما بدنبال يكسال سازي پاداش آنان با ساير ورزشكاران نيستيم اما تلاش داريم تا با كمك ارگان هاي ذيربط اين تعداد را حداقل تا يك دوم پاداش ساير ورزشكاران ارتقا دهيم.
**حاميان مالي در ورزش ناشنوايي اهميت بسزايي دارند
تيشه گران گفت: جذب حاميان مالي هميشه براي ورزش ناشنوايان از اهميت زيادي برخوردار بوده، زيرا ما نه عضو كميته ملي المپيك و نه پارالمپيك هستيم، ولي انتظار داريم از حمايت اين نهاد برخوردار شويم زيرا در هر صورت ناشنوايان هم از ورزشكاران اين كشور بوده و براي ايران افتخار آفريني مي كنند.
وي ادامه داد: يك ماه پيش تيم ملي فوتسال ناشنوايان عنوان قهرماني آسيا را از آن خود كرد و با اين موفقيت مجوز حضور در مسابقات قهرماني جهان را بدست آورد.
به گفته رئيس فدراسيون ناشنوايان، مسابقات قهرماني جهان آبان ماه جاري و بلافاصله پس از بازي هاي آسيايي در سوئيس برگزار مي شود و تيم ملي فوتسال ناشنوايان بايد هنگ كنگ را به مقصد سوئيس ترك كند.
تيم ملي فوتسال ناشنوايان عنوان قهرماني جهان را در دو دوره 2011 و 2015 در كارنامه دارد.
ورزشي**1828**1067**
رئيس فدراسيون ورزش هاي ناشنوايان:
حضور توانمند در بازي هاي آسيايي مهم ترين هدف است
۲۵ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۴
کد خبر:
83276958
تهران - ايرنا - رئيس جديد فدراسيون ورزش هاي ناشنوايان گفت: مهم ترين هدف اين فدراسيون در سال جاري، حضور توانمند در بازي هاي آسيايي ناشنوايان است كه آبان ماه به ميزباني هنگ كنگ برگزار مي شود.