سرهنگ یوسف دیهمی روز پنجشنبه در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر میاندوآب اظهار داشت: در قالب اجرای این طرح حدود ۲۵۰ هزار دانشآموز زیرپوشش آموزشهای لازم در زمینه تعامل و کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه اجرای دقیق و اصولی طرح "یاریگران زندگی" در مدارس میتواند دانشآموزان را در مقابل آسیبهای اجتماعی ایمن کند، افزود: در این راستا تفاهمنامهای با اداره کل آموزش و پرورش آذربایجانغربی با اولویت اجرای طرح در مدارس مستقر در مناطق محروم و آسیبزا منعقد شده است.
وی با اشاره به اینکه این طرح در ۷۰ مدرسه میاندوآب نیز اجرا شده، بیان کرد: فلسفه این طرح ایجاد حس مسوولیت بین مردم و گروههای مختلف به منظور پیشگیری از اعتیاد است که با اجرای آن خانوادهها، دانشآموزان و افراد جامعه با تبعات و تهدیدهای معضل اعتیاد و آسیبهای ناشی از آن آشنا میشوند.
جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجانغربی با بیان اینکه اجرای این طرح اثرگذاری بیشتری خواهد داشت، افزود: امسال بیماری کرونا اجرای طرح را ناتمام گذاشت ولی با پیگیریهای انجام شده، اجرای طرح از طریق شبکه شاد تداوم دارد.
وی با تاکید بر اینکه نباید معضل اعتیاد را نادیده گرفت، اظهار داشت: پس از اتمام جنگ، دشمنان برای شبیخون فرهنگی و اجتماعی علیه کشورهای اسلامی، گسترش و ترویج مصرف موادمخدر در بین جوانان را به عنوان راهکاری اصلی برگزیدند ولی ستاد مبارزه با مواد مخدر با تدابیر مقام معظم رهبری پیشگیری و مبارزه با اعتیاد را در دستور کار خود قرار داد.
وی با بیان اینکه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر میاندوآب سال گذشته رتبه نخست استانی را در برگزاری برنامهها کسب کرد، افزود: همچنین عملکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر میاندوآب در همکاری با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و میزان کشفیات در سال گذشته قابل تحسین است.
جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجانغربی بیان کرد: در سالجاری نیز توسط پلیس میاندوآب ۱۵۰ کیلوگرم انواع موادمخدر کشف شده که ۹۴ کیلوگرم آن تریاک، ۲۵ کیلوگرم هرویین و پنج کیلوگرم شیشه و ۱۰ کیلوگرم نیز سایر مواد بوده که کل این کشفیات نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۱۴ درصد افزایش یافته است.
سرهنگ دیهمی افزود: در این راستا ۸۲ نفر توزیع کننده موادمخدر و ۱۸۲ نفر معتاد دستگیر و جمعآوری شدند.
وی اضافه کرد: در سال گذشته تمام اعتبار تخصیص یافته برای کمپهای ترک اعتیاد استان پرداخت شد و امسال نیز ۶ میلیارد و ۷۰ میلیون ریال به این مراکز پرداخت شده و ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هم تخصیص یافته که بهزودی در اختیار بهزیستی قرار میگیرد.
در ادامه این جلسه از رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر و دبیر شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان میاندوآب به جهت کسب رتبه برتر استانی در ارزیابی سال گذشته با اهدای لوح قدردانی شد.
شهرستان میاندوآب سومین شهرستان پرجمعیت آذربایجانغربی پس از ارومیه و خوی است.
نظر شما