به گزارش ایرنا، مهرداد غضنفری عصر دوشنبه در دوازدهمین جلسه كارگروه آموزش و پژوهش، فناوری و نوآوری قم درسالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری افزود: در جلسه گذشته شورای معاونین استاندار و شهردار قم برای تشكیل مجمع مشورتی توسعه استان ساختار اولیه تعریفشده است، فلسفه وجودی این مجمع كمك در مسیر برنامههای شورای برنامهریزی و مدیریت استان خواهد بود.
وی تأكید كرد: درساختار مجمع مشورتی استان كمیتههای متعددی درحوزههای مختلف پیش بینیشده است، پیشنهادات كارگروهها بعد از تصویب در مجمع مشورتی استان قابلیت اجرایی پیدا میكنند.
وی ادامه داد: حقیقت این است كه از مشاركت محدود برخی از مدیران در جلسات استان گلایه وجود داشته و انتظار میرود آنان در حل و تحلیل مسائل و مشكلات مشاركت بیشتری كرده و راهكارهای عملیاتی ارائه دهند.
غضنفری تصریح كرد: حلقه مفقوده استان در مبحث اشتغال و تولید، با تشكیل مجمع مشورتی و ارتباط دانشگاه و صنعت تا حدود زیادی با تحول همراه شده و بخشی از مشكلات موجود برطرف میشود.
وی باانتقاد ازمشاركت اندك مدیران استان دردورههای آموزشی اضافه كرد:محورهای پژوهشی باید بر مبنای نیازهای استان شكل بگیرد، در زمینه استقبال اندك مدیران از دورههای آموزش مدیریتی باید آسیبشناسی شود، مدیران دولتی موظف به گذراندن سالی حداقل 60 ساعت دوره آموزشی هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم گفت: متأسفانه برخی از مدیران از شركت در كلاسهای آموزشی خود را بینیاز میدانند كه مسئله سنجیدهای نیست.
غضنفری تأكید كرد: در حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری علیرغم اینكه تعداد بسیار زیادی شركت و افراد مشغول فعالیت هستند، اما همچنان وضعیت قم در این زمینه كمبود داشته و ضعفهایی در آن احساس میشود.
وی عنوان كرد:متأسفانه هنوز درك مشتركی از توسعه مباحث فناوری و پژوهش در بین مسئولان و دستگاههای مختلف مشاهده نمیشود، تا زمانی كه چنین دركی در بین مدیران اتفاق نیفتد نمیتوان انتظار اتفاق خاصی را در امر توسعه استان داشت.
غضنفری ادامه داد: فرصتهای مناسبی در استان با عنوان بستههای حمایتی در حوزه مالی دریك سال و نیم گذشته ایجادشده كه بستر بسیار مطلوب برای توسعه وگسترش شركتهای دانشبنیان، اشتغال پایدار روستایی و اشتغال فراگیر ایجاد كرد.
غضنفری با اشاره به مشكلات ساختاری توسعه استان گفت: در امر توسعه قم هم مشكل نرمافزاری و هم مشكل سختافزاری وجود داشته كه در صورت تغییر در حوزه نرمافزار و نگاههای قالب، مشكل نرمافزاری و مباحث مالی نیز حل میشود.
وی تصریح كرد: بالغبر 13 هزار میلیارد تومان حجم منابع مالی و بانكی در قم است اما مصارف مالی در استان كمتر از 65 درصد است، یكی از كارگروههایی كه میتواند در امر توسعه استان نقش مثبت ارائه دهد كارگروه آموزش و پژوهش، فناوری و نوآوری بوده كه بنیان آن مبتنی بر علم و دانش است.
غضنفری خاطرنشان كرد:همایش فرصتهای سرمایهگذاری و رونق تولید نیمه دوم امسال در قم برگزار می شود و طبق دستور استاندار جنبههای علمی این همایش تقویت و بر غنای آن افزوده خواهد شد.
7403/ 6133/
قم- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: مجمع مشورتی توسعه استان بهزودی تشكیل و فعالیتهای خود را آغاز میكند.