عزيز سهندي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين تسهيلات براي چهار هزار و 700 مددجوي تحت پوشش اين نهاد پرداخت شده كه با آن يكهزار و 853 نفر در مناطق شهري استان با پرداخت 317 ميليارد ريال تسهيلات صاحب شغل شدند.
وي ادامه داد: 2 هزار و 849 نفر از مددجويان استان نيز در روستاها با اعتبار 738 ميليارد ريال از تسهيلات اشتغالزايي كميته امداد استان بهره مند شدند.
سهندي بيان كرد: در سال گذشته سقف تسهيلات ارائه شده از 200 ميليون ريال به 500 ميليون ريال افزايش يافت كه ميزان تسهيلات ارائه شده در سال 1397 نسبت به سال قبل از آن 17 درصد افزايش داشته است.
وي اضافه كرد: در سال گذشته، پس از اشتغالزايي براي افراد تحت حمايت، يكهزار و 423 خانوار مددجو به خودكفايي رسيده و از گردونه حمايتي كميته امداد آذربايجانغربي خارج شدند.
وي ادامه داد: در بين تمام شهرستانهاي آذربايجان غربي اروميه با يكهزار و 11 نفر و پرداخت 226 ميليارد ريال تسهيلات در راستاي اشتغالزايي و خودكفايي مددجويان پيشرو است و بعد از اروميه،مهاباد با اشتغالزايي براي 398 نفر و پرداخت 104 ميليارد ريال تسهيلات در رتبه دوم قرار دارد.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره)آذربايجان غربي افزود: بيشترين مجريان طرحهاي اشتغال كميته امداد استان با اشتغالزايي براي 2 هزار و 452 نفر مربوط به بخش دامداري است.
وي بيان كرد: امسال نيز اين نهاد حمايتي ايجاد اشتغال براي هشت هزار نفر را با پرداخت 2 هزار و 220 ميليارد ريال در برنامه دارد.
وي اجراي طرح راهبران شغلي و راه اندازي طرح نيروگاه خورشيدي پنج كيلو واتي با همكاري منطقه آزاد ماكو و موسسه عترت بوتراب را از ديگر برنامههاي حوزه اشتغال و خودكفايي كميته امداد آذربايجانغربي در سال جاري عنوان كرد.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: تسهيلات اشتغال تنها براي مددجويان تحت حمايت پرداخت نمي شود و هر فردي كه توسط حوزه مددكاري، مستحق دريافت وام شناخته شود، ميتواند از تسهيلات خودكفايي اين نهاد استفاده كند.
وي ادامه داد: كميته امداد امام خميني (ره) با الهام از تعاليم شرع مقدس همواره سعي بر اين دارد كه اصولي ترين و شايسته ترين خدمات را به مددجويان مورد حمايت عرضه كند و بر همين اساس طرحها و فعاليتهاي خودكفايي را در راس برنامههاي خود قرار داده است.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: طرح هاي خود اشتغالي، گام مهمي در تامين معيشت خانواده هاي نيازمند و استقلال اقتصادي مددجويان بوده و نخستين و اساسيترين گام در اين رابطه ايجاد روحيه خوداتكايي و اعتماد به خود و روحيه علاقه به كار و عدم اتكا به ديگران است.
سهندي افزود: كميته امداد به دنبال ايجاد مشاغل پايدار با درآمد مناسب براي مددجويان است و توانمندسازي، مدلسازي و پشتيباني سه مؤلفه راهبردي براي مديريت جريان ايجاد فرصتهاي شغلي در اين نهاد است.
وي ادامه داد: كميته امداد استان قبل، حين و بعد از دريافت تسهيلات اشتغالزايي بر كار مددجويان نظارت مي كند و اين يكي از دلايل پايداري طرحهاي اشتغال مددجويان تحت پوشش اين نهاد است.
وي اضافه كرد: سالانه بايد حداقل براي 10 درصد از مددجويان تحت حمايت كميته امداد آذربايجان غربي، اشتغال پايدار ايجاد شود تا آنان به سمت يك زندگي مستقل و به دور از حمايت هاي كميته امداد سوق داده شوند.
مدير كل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي بيان كرد: همه تلاش اين نهاد حمايتي ارتقاي سطح رفاه خانواده هاي تحت حمايت و كمك به رفع مشكلات آنهاست و از هر فرصتي براي رسيدن به اين هدف استفاده مي كنيم.
به گزارش ايرنا، كميته امداد كه نخستين نهاد تاسيس شده پس از انقلاب اسلامي در كشور است، از اسفندماه سال 1357 تاسيس شده و در حال حاضر نزديك به 40 سال از فعاليت اين نهاد حمايتي مي گذرد.
8137/ 3020
يكهزار ميليارد ريال وام مددجويي در آذربايجان غربي پرداخت شد
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۰۰
کد خبر:
83300080
اروميه - ايرنا - مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: سال گذشته يكهزار و 60 ميليارد ريال تسهيلات اشتغالزايي به مددجويان اين نهاد پرداخت شده است.