۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۳۰
کد خبر: 83300735
T T
۰ نفر

فرماندار ويژه ملاير: نظارت بر ورود و خروج دام تشديد شود

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۳۰
کد خبر: 83300735
فرماندار ويژه ملاير: نظارت بر ورود و خروج دام تشديد شود

همدان- ايرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ويژه ملاير گفت: بايد كنترل و نظارت بر ورود و خروج دام از اين شهرستان بيشتر شود تا از قاچاق دام به ديگر نقاط و كشورهاي همجوار جلوگيري شود.

به گزارش ايرنا باب الله فتحي روز پنجشنبه در ديدار با مديركل دامپزشكي استان همدان افزود: قاچاق دام ضررهايي را متوجه مردم كرد كه با مديريت خوب جلوي اين روند گرفته شد.
وي با تقدير از زحمات شبكه دامپزشكي استان و شهرستان در تمهيدات لازم براي جلوگيري از قاچاق دام بيان كرد: بايد با هماهنگي و تعامل با ديگر دستگاه هاي اجرايي شهرستان وضعيت سلامت دام ها، طيور و آبزيان را كنترل و بهبود بخشيم.
فرماندار ويژه ملاير با اشاره به بيماري هاي مشترك بين انسان و دام گفت: چنانچه كنترل و مراقبت هاي لازم صورت نگيرد، با تلفات جاني زيادي مواجه هستيم كه اين امر كار مجموعه دامپزشكي را دشوارتر مي كند.
فتحي كار در اين حوزه را بسيار حساس و مهم دانست و افزود: مسايل بهداشتي و مرتبط با تضمين سلامت مردم يكي از مهمترين مسايلي است كه نمي ‌توان به‌ سادگي از كنار آن گذشت.
وي اظهار داشت: در همين رابطه و به منظور پيشبرد اهداف و اينكه اين مجموعه با سلامت جامعه ارتباط مستقيم دارد، حمايت‌ هاي لازم را از اين حوزه داريم.
مديركل دامپزشكي همدان نيز كنترل، نظارت و حفظ سلامت فرآورده‌هاي دامي و همچنين سلامت مصرف ‌كنندگان را از اولويت‌هاي اصلي شبكه دامپزشكي دانست و گفت: اقدامات ما در اين حوزه ها جدي است.
محمودرضا رسولي با اشاره به گستردگي فعاليت‌هاي دامپزشكي، خواستار تقويت اين حوزه در سطح استان همدان شد و افزود: ملاير به عنوان دومين شهر بزرگ استان از اهميت بالايي برخوردار است.
وي با اشاره به كم هزينه بودن دامداري و مقرون به صرفه بودن نگهداري دام تاكيد كرد: بايد كمك كنيم تا دام‌ ها در شرايط خوب و سلامت بالا نگهداري و به مصرف ‌كننده تحويل داده شود.
رسولي ادامه داد: ملاير به عنوان يكي از شهرستان هاي ويژه استان، كار دامپزشكي آن نيز ويژه باشد.
رييس شبكه دامپزشكي ملاير نيز بيان كرد: سال گذشته يك‌ ميليون و 715 هزار و 36 راس دام در ملاير عليه بيماري‌ هاي مختلف واكسينه شدند.
علي قلي زاده سمپاشي‌ 16 هزار و 800 راس دام با 64 هزار متر مربع جايگاه دام را از ديگر اقدامات برشمرد و افزود: در مدت ياد شده 21 هزار 905 مورد تست سل و بروسلوز در اين شهرستان انجام شد.
وي ادامه داد: سال گذشته بر 2 ميليون و 303 هزار و 395 قطعه جوجه گوشتي در ملاير نظارت و 23 هزار و 968 كيلو گرم مواد خام فاسد دامي در سطح شهرستان ضبط و معدوم شد.
رييس شبكه دامپزشكي ملاير همچنين پلمب40 واحد متخلف، معرفي 203 واحد به تعزيرات حكومتي و 16 واحد نيز به دادگاه اشاره كرد و اظهار داشت: امسال واكسيناسيون دام‌ ها عليه بيماري‌ ها در حال انجام است و تاكنون يك هزار و 70 راس سگ در مقابل بيماري هاري واكسينه شده اند.
قلي زاده يادآور شد: 9 هزار راس گاو نيز در مقابل بيماري لمپي اسكين و يكصد هزار راس گوسفند و 41 هزار راس گاو در مقابل تب برفكي واكسينه مي ‌شوند.
وي گفت: در آستانه ماه مبارك رمضان سه گروه ثابت و ساير نسبت به بازرسي مستمر از مراكز عرضه مواد خام دامي اقدام مي كنند و بازديد از كشتارگاه ها نيز به صورت روزانه انجام مي شود.
7528/2087